- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
Örülök, hogy nem vitatod a valóságot.
Nem tudom, valamiért mintha úgy tűnne, hogy azt gondolod én lelkileg kötődök ehhez a céghez, mert leírtam neked mi micsoda. Honnan jön ez ide?
Meg hogy hogyan fogy, jobban le se sz*hatnám hogy fogy, annyira fogyjon hogy legyen rá hivatalos cm support és jónapot, barátom ez egy termék aminek jónak kell lennie jó áron nem egy párt hogy szimpatizálnom kelljen vele. Felejtsd el az érzelmi oldalát ha vásárolni mész a dolgoknak, csak behatárolják a gondolkodásod.
Az op2 meg egy rakat szar lesz az áráért, ugyanúgy mint a többi s810-es eszköz, de jó nekünk akinek 800as van és felette, bőven ki lehet húzni a 820-as gépekig.#53 A oneplus topikba beleírkáltam mit és hogyan, biza még kk-n volt és télen amikor kissebb fényerővel el lehetett lenni.
[ Szerkesztve ]
-
androidő
újonc
nagyon cool gép az 1+1, nemrég vettem egyenest kínából.
igaz a zseniális marketingjük kicsit túlzó elvárásokat támaszt, de így sem okoz csalódást a gép. gyors, stabil, masszív, szép, és a méretét is gyorsan meg lehet szokni.
szerintem a kettessel sem nyúlnak majd mellé. -
xtibi
tag
Neked mi bajod van? Nem értem.
1.) Aki s6-ot meg g4-et vesz, elég valószínű, hogy nem a oneplus, honor, xiomi, stb.-k között keresgél.
2.) Októbertől mennek a népek ésnem a geek-ekigazán telefont venni. Akkor tedd egymás mellé az árat és a hardvert és mindenki választ a zsebének megfelelően és elfogy ez is és az is. Üdv a piacgazdaságban
3.) Remélem a samu és lg topicokban is eltrollkodsz, hogy miért nem előbb jött ki, mert így már ciki. Mikor kellene kijönni és az utána jövök dobáljanak kukába mindent? a 2016-os telefont, azért 15 decemberben már illik bemutatni, hogy az mwc-n már a 2017 őszi modellekkel vergődjenek a gyártók. Kíváló. Elméleted/kritikád szerint eljöhet az a pillanat, amikor akár 2-3 évre előre látjuk a technika fejlődését, mert mindenki előbb és előbb jelent be. Parádés.Nem írnál űr- és orvostudományi topic-okba is. Ki tudja, hátha ott is lennél hatással.
+1) Azért mert neked kell a márkanév, másnak nem feltétlenül.
Sony P után Moto G-m van és valszeg Honor jön vagy ez. Ígéretesnek tűnik. Annyi a jó telefon, hogy már nehéz dönteni.
Nem vagyok hajlandó 150-160-at adni egy S5-ért, hogy rá legyen írva Samsung és ne kelljen gondolkodnom milyen app-ot használok. GPE-t meg nem adnak a nagyok[ Szerkesztve ]
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
-
Den Hadnagy
senior tag
Marhajó, bár kiadnának egy 6" verziót is...
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
ctvagyok
őstag
Nem értem miért kell ilyen hozzállásúnak lenni, csak azért mert nem fogyott a kedvenc oneplusod. Szerinted miért akarja a Samsung a Note 5 öt átrakni augusztusra? Azért, hogy az alma előtt jöjjön ki vele .Aki már megvette a következő generációt most ( legyen az g4, s6 vagy akármi) nem fogja oneplusz2-re cserélni. Mert miért tenné? Aztán már mióta lehet kapni s6-ot, vagy akár m9et? Akik már megvették tuti nem fognak oneplust venni.
De nem én tehetek róla, hogy a gyártó korlátolt, és nem egy időben időzíti a bemutatást a többi 810 es készülékkel. Hónapokkal a többi után jönni, meg marha okos ötlet. Főleg ha tényleg lenne év végére s820. Akkor abszolút gratulálok a tököléshez. Akkor már azt sem írhatják rá jószívvel, hogy flagship killer.Viszont egy biztos. Te vagy a legnagyobb 1+1 fan a forumon.
A oneplsuzone hangminőségéhez még annyit, hogy atesztben is az van, hogy az adott célnak megfelel! Ezt nem vitattam. De valahogy a többi s801 es készülék mégsem kapott ennyire szigorú értékelést. Persze lehet úgy nézni, hogy ez csak 90k, az s6 meg 200k.
[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
Amit írtál igazak? Attól, hogy valami nem elsőnek jött ki 801-el, viszont olcsóbb és jobb náluk, onnantól miért számít mi mikor jött ki, amikor most akarod megvenni és meg is lehet?
Aki két 1.5cm-re egymás melletti hangszóróról megmondja hogy sztereó, és legfőképpen ésszerűen alátámassza, hogy neki ebből milyen valós előnye van, annal elküldöm enyémet ajándékba. Az általod hallott hangminőség még mindig milliószor jobban függ a használt fülestől, úgyhogy ha nem producer vagy és munkaeszköznek kell és többszáz dodós eszközöd van(bár akkor dac-ot használnál) akkor valós életbeli háttérzaj mellett azt se veszed észre(már ha amúgy észrevennéd).[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Egy jó tendencia, az akkumulátor fontosabb, mint a nagyság, főleg a vastagság túlzott csökkentése.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Obyboy
addikt
Átfutottam a tesztet. Ha csak annyi a bajod a hangminőséggel, hogy mono nyugodtan megveheted mert ilyen közeli hangszóróknál szerintem nem érezhető a stereo hatás. Igazából nem akarom sztárolni vagy védeni a OPO-t (nem vagyok a reklámeberük), mindenkinek egyéni választó joga, hogy milyen telefont vesz. Én XperiaP-ről váltottam OPO-ra és eddig nagyon nem bántam meg. Véleményem szerint inkább lesz geek márka a OP (míg gar vesztés nélkül ROMolható) mint tömeg telefon. A Honor nekem is szimpatikus készülék nem sokon múlt, hogy nem a 6os lett a OPO helyett.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
big-J
őstag
Igen, az áremelést világosan bejelentették már fél éve.
A 1+1-nek a társaihoz képest picit nagyobb a kerete szóval ez a lefaragás továbbra is 5.5"-t fog jelenteni.
Az akksi, hát az soc elviszi.[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Ez így risza. Honor is egy "ismert márkanév" ugye? Azért lett előrendelve a 7esből millió szám?
Az egész terjesztési módot elcsellózták, és szolgáltatóknál sem kapható. Még ha hardveresen nagyon meg is éri az árát, attól még hogy olcsó, még kínai tucatmobil. És a legfőbb gond, hogy későn jött, a konkurencia már benn volt rendesen a piacon a saját s801 készülékükkel.
Majd meglátjuk idén hogy teljesít, de szerintem idén sem lesz 10 milla közelében sem. Ma már minden budget tesztben már szerepel a oneplusz, mert már über olcsón be lehet szerezni, és az s801 atom erős. Majd talán idén lesz válltozás. De ha idén is sokat szaroznak senkit nem fog érdekelni, mert már mindenki megveszi az új mobilját. Persze mi várjuk a csodát, meg a melegedés nélküli 810et. De vajon az átlag ember megvárja a oneplus2 piacra kerülését ???Leszögezem, ha a hangminőség nem számítana (gsmarena teszt alapján), én is megvenném. Főleg a mostani ára mellet. Szétalázza a jelenlegi középkategóriát.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Ha annyi helyen látnád reklámozni mint a Samsungot, Microsoftot, Applet akkor neked is kevésbé lenne gagyi. Egy meglévő cégből kiszakadt fiatal márka 1,5 év alatt nem is lehet olyan híres mint azok akik hosszú évek óta a piacon vannak és dollár milliókat ölnek reklámokba.
A lényeg, hogy a 2014-es szezonra összeollózták az akkori közel legjobb vasat, összeálltak a CM-mel és kiadtál a legjobb ár érték arányú készüléket.[ Szerkesztve ]
-
DithenS
senior tag
Jó csak olyan márkátlan,meg a neve is gagyi nekem :S
-
MartOOn
addikt
egy szep magyar mondat: One is volt,ez is lesz.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ctvagyok
őstag
Akkumulátor méretnövelés a legjobb ötlet, amit a O+2 ba akarnak pakolni.
-
namegin
tag
Ez cikk?
-
laci_csk
senior tag
-
Beri78
őstag
válasz zsoltnyiri #24 üzenetére
reméljük a bemutató napján ez is kiderül (legkésőbb)
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
zsoltnyiri
tag
Hogy fog működni most a készülékhez jutás? Normál halandó is megtudja majd vásárolni a nem túl távoli jövőben (1 éven belül), vagy megint ilyen meghívásos szórakozásos rendszer lesz?
-
Obyboy
addikt
Jelenleg a 64Gb-os verziójú 1+1 $299 ami a mai árfolyamon 84.000 Ft. A oneplus.net/hu oldalon 90.999 Ft-ért rendelhető azaz 7000 Ft-tal kerül többe. Ha a 1+2 $449 lesz az mai árfolyamon 126.000 Ft ha 2x7.000 Ft-tal kerül többe akkor is megáll 140.000 Ft körül ez még elég távol lenne a 200k tól.
-
Fejvadi
nagyúr
Kisebb méret, nagyobb akku ez jó, de halottam olyat is, hogy a kijelzőre kerülnek fel a gombok. Az viszont nagyon nem lenne jó.
-
Borosz
őstag
A képen a 1+11
(OnePlus One van)
Vagyis 12! -
törölt tag
Ha aláfért, biztosan bejövős méret lesz, lehet hogy kipróbálom.
-
addikt
Korrekt árazás.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Sacredcow
csendes tag
Ez nagyon instant get szagúnak igérkezik!!
Acta est fabula.
-
SybenX
őstag
És még keveset mondtam.Nézd meg a z3+ 250k-tól indul,az s6,az iphone 6,az m9, mind bő 200k fölött indultak és egyik sem jobb mint a oneplus.Csak az ilyen kevésbé népszerű márkáknál vannak jó árban a telefonok mint a oneplus.Ha olyan népszerűek lennének mint a samsung akkor 200k fölött árulnák a telefonjukat.
-
Graphics
Jómunkásember
800-at? , dehh... Kicsit túlzás, nem gondolod?
800$ = 235ezer...
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kcsa
veterán
Pedig 449 lesz az. Különben azt mondanák hogy kevesebb mint 400$, vagy akármi más összeg.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest