- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
Örülök, hogy nem vitatod a valóságot.
Nem tudom, valamiért mintha úgy tűnne, hogy azt gondolod én lelkileg kötődök ehhez a céghez, mert leírtam neked mi micsoda. Honnan jön ez ide?
Meg hogy hogyan fogy, jobban le se sz*hatnám hogy fogy, annyira fogyjon hogy legyen rá hivatalos cm support és jónapot, barátom ez egy termék aminek jónak kell lennie jó áron nem egy párt hogy szimpatizálnom kelljen vele. Felejtsd el az érzelmi oldalát ha vásárolni mész a dolgoknak, csak behatárolják a gondolkodásod.
Az op2 meg egy rakat szar lesz az áráért, ugyanúgy mint a többi s810-es eszköz, de jó nekünk akinek 800as van és felette, bőven ki lehet húzni a 820-as gépekig.#53 A oneplus topikba beleírkáltam mit és hogyan, biza még kk-n volt és télen amikor kissebb fényerővel el lehetett lenni.
[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
Amit írtál igazak? Attól, hogy valami nem elsőnek jött ki 801-el, viszont olcsóbb és jobb náluk, onnantól miért számít mi mikor jött ki, amikor most akarod megvenni és meg is lehet?
Aki két 1.5cm-re egymás melletti hangszóróról megmondja hogy sztereó, és legfőképpen ésszerűen alátámassza, hogy neki ebből milyen valós előnye van, annal elküldöm enyémet ajándékba. Az általod hallott hangminőség még mindig milliószor jobban függ a használt fülestől, úgyhogy ha nem producer vagy és munkaeszköznek kell és többszáz dodós eszközöd van(bár akkor dac-ot használnál) akkor valós életbeli háttérzaj mellett azt se veszed észre(már ha amúgy észrevennéd).[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
Igen, az áremelést világosan bejelentették már fél éve.
A 1+1-nek a társaihoz képest picit nagyobb a kerete szóval ez a lefaragás továbbra is 5.5"-t fog jelenteni.
Az akksi, hát az soc elviszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek