- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fossza
tag
Én speciel nagyon szeretem, hogy telefonnal tudok PayPass termináloknál fizetni. A telefont egyrészt sokkal könnyebben kapom elő, mint a kártyát a többi közül a trácámból. Másrészt telefonnal fizetve nem kér pinkódot a terminál (gondolom azért mert az ujjlenyomatommal, vagy pinnel a telefont fel kell oldanom, hogy a fizetési alkalmazás egyáltalán működjön). Harmadrészt a tárcámat könnyebben hagyom mondjuk az asztalomon, amkor leugrok a büfébe, mint a telefonomat (igen, a függőségből eredően). Negydrészt ritka, de van amikor nem akarja az amber a tárcáját magával vini, de fizetne és van nála mobil (pl. futáshoz a legtöbben visszük a telefonunkat, zene és mérés céljából, ha ez után tudok veni egy frissítőt a telefonomal, akkor az tök jó. Ennek a következő lépcsője, hogy mostmár a port órákba is építenek NFC-t, és ha zenét is lejátszik, akkor konkrétan már a telefont sem kell vinned egy futáshoz, mégis megmaradnak a fenti feature-ök, és fizetőképes is maradsz.)
Egyébként volt B20 nélküli telefonom vidéken. Itt nem 1-2 másdopercről van szó, hanem közel használhatatlan az internet elérés, így egy B20 nélküli telefonnal az ország nagyrészén kb. a legfontosabb feature-jeit veszíted el az okos telefonodnak (nem csak a böngészésről van itt szó, hanem pl. a navigációról, vagy nindenről ami adatkapcsolatot használna...)
-
-
-
-
A rövid válasz az, hogy mások vagyunk.
Nekem pl. a B20 nélkül már nem kellene telefon, mert vidéken van, hogy csak 2G van, az meg kb. semmi net kategória,nem arról van szó, hogy 1 vagy 2 másodperc a betöltés.
Az NFC jó lenne, ha lenne, a bankom appjával alkalmas lenne az nfc-s telefonom kiváltani a kártyát.
Ez mondjuk, annyira nem érdekel, de mint említettem, mások vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest