Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • GSzORO

  csendes tag

  Sziasztok,
  Igaz, a Note 5 és P6 Pro fórumban már megfordultam, és talán az 5-ben említették, hogy jön a Redmi 7, most már 100%, hogy ha lesz a közeljövőben telefonom, akkor már nem az előbbi 2, hanem az utóbbi lesz az. Olvasom itt a hozzászólásokat, és valamit nem értek. A processzort. Nem tök mindegy, hogy milyen processzor van benne? Illetve másként teszem fel a kérdést: ha a gyártó Snapdragon 660-ast tesz bele, akkor miért vágynak egyesek "magasabb számú" processzorra? Ok, hogy "nice to have" érzés, de miért? Alapvető filozófiám, hogy telefonon NEM JÁTSZUNK! Nem arra való. Szerintem egy telefonon lehessen 1. telefonálni 2. internetezni 3. fényképet és videót tudjon készíteni. Pont. Több mi a sz_____rnak? Pláne játék? Azon kívül, hogy függőséget okoz a tinédzsereknél, mi értelme? Már a 6/8/10 magos processzort sem értettem (mint ahogy a 3-4-5 pengés borotva is szerintem a parasztvakítás kategória), mi viszi rá az embert arra, hogy a fentiek ismeretében ne legyen "elégedett" a gyártó "ajánlásával az adott készülék esetében?

  A következő dolog ez a B20, amit nem értek. Itt megint a 2G, 3G, 4G, nem tudom hol tartunk - szabvány lehet a háttérben, ugye, és a sebesség? Most őszintén, nem mindegy, hogy 1 vagy 2 mp alatt töltődik be egy oldal TELEFONON? Ha nem Wi-Fi-n használjuk. Miért???

  Az NFC-ről kérdeznék még tőletek. Ebben a Redmi 7-ben nem lesz. Sokan emiatt is paráznak.... De ennek mi a gyakorlati értelme? Manapság divat a PayPass - ja, 5e Ft alatt, fölötte ugyanúgy kell a PIN-kód... NFC miért "gáz", ha nincs? Hol és ki használja ezt? Kérnék, gyakorlati példákat, de olyanokat, ami életbevágóvá tenné ezt. Tudtok ilyet?

Hozzászólok Aktív témák