- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSzORO
csendes tag
Sziasztok,
Igaz, a Note 5 és P6 Pro fórumban már megfordultam, és talán az 5-ben említették, hogy jön a Redmi 7, most már 100%, hogy ha lesz a közeljövőben telefonom, akkor már nem az előbbi 2, hanem az utóbbi lesz az. Olvasom itt a hozzászólásokat, és valamit nem értek. A processzort. Nem tök mindegy, hogy milyen processzor van benne? Illetve másként teszem fel a kérdést: ha a gyártó Snapdragon 660-ast tesz bele, akkor miért vágynak egyesek "magasabb számú" processzorra? Ok, hogy "nice to have" érzés, de miért? Alapvető filozófiám, hogy telefonon NEM JÁTSZUNK! Nem arra való. Szerintem egy telefonon lehessen 1. telefonálni 2. internetezni 3. fényképet és videót tudjon készíteni. Pont. Több mi a sz_____rnak? Pláne játék? Azon kívül, hogy függőséget okoz a tinédzsereknél, mi értelme? Már a 6/8/10 magos processzort sem értettem (mint ahogy a 3-4-5 pengés borotva is szerintem a parasztvakítás kategória), mi viszi rá az embert arra, hogy a fentiek ismeretében ne legyen "elégedett" a gyártó "ajánlásával az adott készülék esetében?A következő dolog ez a B20, amit nem értek. Itt megint a 2G, 3G, 4G, nem tudom hol tartunk - szabvány lehet a háttérben, ugye, és a sebesség? Most őszintén, nem mindegy, hogy 1 vagy 2 mp alatt töltődik be egy oldal TELEFONON? Ha nem Wi-Fi-n használjuk. Miért???
Az NFC-ről kérdeznék még tőletek. Ebben a Redmi 7-ben nem lesz. Sokan emiatt is paráznak.... De ennek mi a gyakorlati értelme? Manapság divat a PayPass - ja, 5e Ft alatt, fölötte ugyanúgy kell a PIN-kód... NFC miért "gáz", ha nincs? Hol és ki használja ezt? Kérnék, gyakorlati példákat, de olyanokat, ami életbevágóvá tenné ezt. Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpársportok
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest