- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Ez full bullshit...az Apple mindenkinek akinek abba a szuk szeriaba tartozott a keszuleket garancian tul is csereltek...mint az i5-nel a fokapcsologomb es a homegomb hibas szeriajaban erintett keszulekeket is. Nekem is egy 3! eves i5-ot csereltek ki, boven egy evvel tul a gariidon anno. De biztos igazad van, mert meg 6 evvel ezelott hallottal egy kamu levelrol, amit az Apple akkori CEO-ja irt egy felhasznalonak
-
Burt1793
veterán
Oké, lehet, hogy van olyan autó, amiben mindig működik a szivargyújtó, plusz meg is lehet hekkelni, mint mindent, viszont a töltést is le tudja állítani a telefon, hogy ne gyulladjon ki. Egy terheletlen akkumulátor elég magas hőfokot kibír, persze kánikulában, tűző napon nincs hideg egy autóban...
-
balaaazs
senior tag
Ezt már beszéltük valahol és többen egyet is értettünk abban, hogy azért egy kigyulladó telefont nem vennék egy kalap alá egy antennahibással... Ha már itt tartunk volt ezzel a problémával érintett készülékem és soha nem tudtam előidézni, szóval ha valami, akkor az fel volt fújva. Szerintem.
És azért alap, mert egy ekkora baki után nem tehetik meg, hogy ne ezt tegyék. Ez nem a vásárlók érdekében történik hidd el, ugyanúgy nem érdeklik őket.
egyébként ha tényleg korrekt lenne minden és szuper, akkor nem érezné senki szükségét a hasonlítgatásnak
xmaas: azzal egyébként egyetértek, hogy jó készülék
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest