Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Miért lenne alap? Két beszállítótól kaptak akksit, és abból csak az egyik típusnál fordulhat elő ez, tehát nem kellene mindegyiket automatikusan cserélniük.
A másik, hogy ha alap, akkor az Apple miért nem csinálja ezt? Miért szarik a felhasználókra? Lásd anno a nagy felháborodást kiváltott antenna elhelyezési probléma illetve anyaghasználat. Még a usereket nézte hülyének, hogy rosszul fogják, vagy rossz tokot használnak. -
janeszgol
félisten
Akkor lenne igazad, ha minden készüléket érintene. De lehet, hogy csak egy gyártósor termékeit. Ha valóban pár százalék a hibás, akkor korrekt.
Burt1793, nagyon megviseli a telefont. Én monitort (ami előtt most is ülök) vettem 2008-ban, kiállított darabot. Úgy voltam vele, hogy ugyan annyi gari van rá. Ha rossz lenne, hamar tönkre menne. Ma is üzemel. De egy telefon más. Pláne egy Sony Z-szériás. (Ragasztó elfolyás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest