Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Teljesen mindegy. A lényege, hogy használhatatlan, max bizonyos körülmények között az. A kigyulladó telefon jelző sem valós, hiszen csak egy gyártó akkumulátorával van gond (pont a Samu saját gyártásával), és ott sem minddel.
Amúgy meg antennahiba 250-300eFt-ért, és nem tudom használni a telefont úgy ahogy eddig szoktam, és erre azt mondják, hogy én fogom xarul, és használjam másképp? Bocs, de ez nekem egy kalap, hisz a megszokott módon ugyanúgy használhatatlan a telefon, pont, mintha nem is működne, vagy csak ütlegelhetek vele. -
Shyciii
veterán
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
Köztudott, hogy ilyen körülmények között az aksik életveszélyesek tudnak lenni. Ez jócskán túl van az ideális működési tartományukon.
-
Shyciii
veterán
Miért lenne alap? Két beszállítótól kaptak akksit, és abból csak az egyik típusnál fordulhat elő ez, tehát nem kellene mindegyiket automatikusan cserélniük.
A másik, hogy ha alap, akkor az Apple miért nem csinálja ezt? Miért szarik a felhasználókra? Lásd anno a nagy felháborodást kiváltott antenna elhelyezési probléma illetve anyaghasználat. Még a usereket nézte hülyének, hogy rosszul fogják, vagy rossz tokot használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged