- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Ütős cuccon én sem a ezermagos gigamegapixeles e-penisznövelő kétóránként áramot kérek csodatepsikre gondolok, hanem inkább különleges szolgáltatások bejelentésén. Valami Nokia exclusive dolgon, mint a drive.
"N9-burkolatú, symbian-os modell szerintem nem várható."
Igen, ez a bajom nekem is.
A kinézete piszkosul tetszik, de sem a MeeGo, sem a WP7 nem tudja azokat a "jelentéktelen" dolgokat, amik az én szokásaimat jellemzik. Mindkettőből hiányzik valami... -
gerilee
aktív tag
Személy szerint komolyan meglepődnék, ha igazán ütős cuccot vinnének el Barcelonába. Az eddigi tapasztalataim szerint a Nokia soha nem tudott titokban tartani fontos dolgokat és a premier előtt hetekkel-hónapokkal kiszivárogtak az információk/képek. Szerintem egy szimpla WP7 polírozás lesz, esetleg egy-két alsó, ill. alsóközép telefonnal megspékelve.
De egy symbianos N9-re én is azonnal beneveznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest