Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Jópár hónappal ezelőtt, amíg aktív WP ÉS Droid felhasználó voltam lehet még ki is álltam volna melleted, de sajnos van egy kis bibi.
Valami megtört az MS-nél WP fronton, és azóta a rendszer katasztrofális.
SZÁMOMRA a WP-k csempés UI-ját semmilyen rommáwidgetelhető csillivilli launcser sem fogja űberelni, emiatt szerettem, munkára messze jobb volt mint bármilyen droidos csoda. Megbízható volt, stabil és kényelmesen használható.
Sajnos a hangsúly a VOLT-on van. Pár hónap alatt a WP elérte azt a szintet, hogy az csak egy dolog, hogy a munkára használt alkalmazásaim (Többek között az Office és társai ...) is jobban és megbízhatóan kezdtek működni egy fércelt hird party ROM-on, mint a hivatalos WP-n, maga a rendszer is instabillá és megbízhatatlanná vált.
Átlag júzernek régebben szívesebben ajánlottam WP-t droid helyett, főleg ha tudtam, hogy az appkínálat nem probléma. Ma már nem tenném. Legutóbb ismerős vadiúj Lumiáján a MS account készítés és a névjegyek importálása zsenge 1,5 órámba tellett, 2 factory reset is kellett hozzá.
Jelenleg arra tendálok, hogy a WM10-nek KI KELL HALNIA! Nem trollkodni akarok, szeretném ha az MS tudna valami épkézláb rendszert összedobni Win alapokon, csempés UI-al, de ne a WM legyen az, mert az elmúlt pár év alatt sikerült jóformán a Symbian alá butítani ... És kétlem, hogy ennyi kínlódás után ezt ripsz-ropsz helyreraknák.
Ha sikerülne nekik ezt megoldani, akár Surface név alatt is, valszeg az elsők között ugranék rá, de amíg a WM10-es szerencsétlenkedés megy, addig sajnos távol kell tőle maradni.
A WP jelenleg a múlt droidja.
-
Mert lassan 2 eve nincs a teljes piacot lefedo keszulek valasztek, 1 eve lenyegeben nincs a piacon uj keszulek alsotol csucs kategoriaig, az oprendszert w10m jo masfel ev alatt sem sikerult legalabb a wp8.1 stabilitasara felhozni, folyamatos reszedes vesztes a mobil szegmensben, csokkeno app kinalat... ezek nem nevezhetoek egy szarnyalo rendszer ismerveihez... wp hasznalok , sajnalnam ha kihullana a mobil rendszerek kozul , de az esely meg van ra , hisz a piac,vasarlok nem tartjak el, a letezese az ms szandekaitol fugg. Azt meg csak ok ismerik.
-
Ricardo
titán
"bátran ki tudom jelenteni, hogy az appkínálaton kívül az Android mellett semmi nem szól. Semmi."
Ha amellett hogy egy okos telefonnak az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy vannak rá alkalmazások nagyvonalúan elsiklunk akkor is marad bőven gond a win mobil rendszerrel.
A teljesség igénye nélkül.
Az élő csempék amik nem frissülnek (ezzel csak a lényegüket veszítik el), az elmaradó értesítések, a fényképek amiknek a minőségét "utolsó simítások" címén tönkretesz a rendszer, feltéve hogy elmenti őket lassan induló alkalmazások. Memória kártya kezelése egy katasztrófa. -
W10m telefon hasznalo vagyok , es a legfobb gond az app kinalat, illetve hogy uj appok amik a masik 2 plattformra jonnek w10m alatt felejtosek ...a nagy atlagnak ettol meg a wines telefonok is boven kiszolgalnak az igenyeiket ... de ettol nem lesz vonzobb egy haldoklo Os.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A finnek weibós oldala árulkodhatott a közelgő csúcskészülékről, és még a Windows szó is elhangzott a hivatalos csatornán.
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest