- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Hát, én még mindig azt látom hogy egy 10 éves kompakt fényképezőgép, ami akkoriban sem volt túl drága sokkal jobb képeket csinál még automata üzemmódban is mint az S6-om. Jó jó persze ilyenkor amikor csak elkapni kell a pillanatot rendben van a telefonos fényképezgetés. De azon ki tudok akadni amikor kiszáll az Audi Q9-ből előkapja a legújabb iPhone-t, besétál az állatkertbe ahova már úgy ment hogy telefonnal fog fényképezni, otthon meg sír hogy homályos.
Ezért sem értem hogy egy telefonnál miért a kamerás képességeket kell első sorban nézni, mert hiába csinál szép képet ha közben minden más alatt elvérzik. Adott pillanatot elkapni meg szerintem bármelyik középkategóriás telefonnal lehetséges.
Az egy eszközt kell magamnál tartani dolgot maximum cipelés/súly szempontjából értem, a könnyebb rá vigyázni dolgot nem. Aki nem tud vigyázni a dolgaira az vegyen csukló pántot ha használja az eszközt, úgy nem lehet leejteni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest