A Nokia 8 lehet a legolcsóbb csúcskészülék

Hirdetés

A Nokia 8-ról nagyjából már mindent tudunk, így több mint valószínű, hogy a HMD Global 5,3 hüvelykes, QHD kijelzővel szerelt csúcskészüléke Snapdragon 835-ös lapkakészlettel és 6 GB rendszermemórival kerül bemutatásra, feltehetően augusztus 16-án. Mivel a skandináv forgalmazó által jelzett július 31-i dátum ennek tükrében valószínűleg helytelen, így az árra vonatkozó információt sem feltétlenül kezeltük tényként. Az viszont erősen esélyes, hogy a Nokia 8 jóval alacsonyabb árszinten fog nyitni, mint a konkurencia felső kategóriás megoldásai.


[+]

Most egy szolgáltatói árlistában bukkant fel a Nokia 8, ráadásul még olcsóbban, mint az eddig feltételezett 590-600 eurós ár. A román Vodafone 517,42 euróért listázta a készülék fekete színvariációját, ami aktuális árfolyamon 157 ezer forint. A román készülékárak egyébként követik a Nyugat-Európában megszokott árképzést, így az ÁFA tartalom függvényében nagyjából azonos árszintre számíthatunk, amire nálunk még azért rakódni fognak további terhek. Viszont még így is bőven a csúcskategória alatt maradhat a jónevű készülék. Mármint árban.

Azóta történt

  • Fotókon a Nokia 8 rendszere

    Igaz, a képminőség a szokásos: alulexponált, fókuszhibás, de a lényeg azért annyira látszik, hogy érdemes legyen kibogarászni.

Előzmények

Hirdetés