Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Mivel a Wii is egy átnevezett Gamecube, most a WiiU-ból próbálnak valamit katyvasztani ami jövőre már kritikán aluli lesz.
-
DithenS
senior tag
"Viszont a legnagyobb probléma az az, hogy a külsős fejlesztők nem foglalkoznak a Wii U-val. Nem a grafika itt a baj. Nézd meg a mai játékokat, hiába az über grafika, ha egy játszhatatlan bughalmaz az egész. Patch patch hátán, mindez 20 ezerért. Most ne haragudj, de én ennek nagyon nem örülök. Nyilván vannak kivételek, de gondolom ezt te is észrevetted. Én egyáltalán nem vagyok a jó grafika ellen, kivéve, ha ez a játék minőségének romlásával jár. Lassan már azt sem tudjuk, hogy mit kapunk a pénzünkért."
Hát ebben igazad van. Fejlesztők valamiért nem igen foglalkoznak vele,igazából az egyik ok hogy lusták és a kiadók is egyre hülyébbek.Sajnos a patcheknek én sem örülök,nem is tudom mért adnak ki olyan játékot sokszor ami tiszta bugos és mindenki észreveszi :S Amúgy halottam olyan játékokról amik nagyon szépek voltak de még is gagyi volt,szóval igaz hogy a grafika nem minden,csak sajnos a piac ezt várja el :S
-
BulletBill27
aktív tag
Kérdésedre válaszolva, a jelenlegi konzolok közül egyiket sem venném meg. Van egy 3DS-em, meg egy PS 3 -am. Talán majd a következő generációból választok. Ettől függetlenül a Wii U se szar, megy az 1080p 60 fps rajta, csak a hardver gyengébb. A lényeg az, hogy ez a játékélményen nem ront. Rendben van, hogy téged nem annyira érdekel a Mario, de vess egy pillantást az eladásokra, Mario Galaxy, Mario Kart, New Super Mario bros. 30-40 millió ment el ezekből külön-külön. Láthatod, hogy igény van rá. A többit (Zelda, Pokémon, Super Smash bros. stb.) meg se említem. Tudom, a Wii U miatt most nem fognak ilyen számokat produkálni az új játékok.
Viszont a legnagyobb probléma az az, hogy a külsős fejlesztők nem foglalkoznak a Wii U-val. Nem a grafika itt a baj. Nézd meg a mai játékokat, hiába az über grafika, ha egy játszhatatlan bughalmaz az egész. Patch patch hátán, mindez 20 ezerért. Most ne haragudj, de én ennek nagyon nem örülök. Nyilván vannak kivételek, de gondolom ezt te is észrevetted. Én egyáltalán nem vagyok a jó grafika ellen, kivéve, ha ez a játék minőségének romlásával jár. Lassan már azt sem tudjuk, hogy mit kapunk a pénzünkért.
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Így kell sztereotípiákból érvelni a fórumon, lehúzni valamit csak úgy elgondolásból, nulla saját tapasztalatból...2D-s Mario a legjobb jaj...biztos sokat játszott a Super Mario galaxy részeivel....
-
idegen lény
addikt
A WiiU 100 %-osan kompatibilis a Wii teljes mozgăsêrzêkelô rendszerêvel, ahogy az összes Wii jătêkkal is, mêghozză lemezlejătszăs szinten! Măr a Wii-nêl is megvolt a visszafelê kompatibilităs. Minden idôk 11 legjobb jătêka közưl öt Nintendo-exkluziv, az elsô 3 is az, közel 100 %-os minôsitêssel! A kêt 3D-s Super Mario Galaxy 1-2, a măsodik a legendăs Zelda, az Ocarina of Time. Az USA-ban pedig mindig is nagyon nêpszerưek voltak a Nintendo-gêpek. Ês a japănok nem kedvelik a vêres jătêkokat???

-
DithenS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kicsit túloztam talán,hirtelen ez a szó jutott eszembe

Nekem nem tetszik de persze másnak bejöhet és ezzel semmi bajom,elnézést ha megbántottalak vagy bárkit a fórumon.Csak úgy hirtelen ki akartam fejezni hogy nekem nem jön be.Márió viszont mindig bejön,de a legjobb a 2D-s
"sanszosabb hogy megint az egyediség fele fog vagy akar inkább elmenni."
Hát az a baj hogy nem tudom mi tudnának kitalálni,VR-hez nagyon drága és erős konzol kell szóval kizárt,leginkább a Wiiben megszokott dolgokat hoznám vissza,tehát az irányító az infravörös sensor bár stb...Wii-t a mozgás adta el és az emberek most is vevők erre,csak a nagy Amerikai túlzásnak hála a Microsoft elcseszte a Kinect 2-őt is,mert teli rakta minden féle érzékelővel,kamerákkal meg mindennel ami igazából felesleges is mert drágítja és odáig jutottak hogy 30ezer forint plusz kiadás,ezt az emberek nehezen nyelik le,Wii ellenben nagyon olcsón megoldotta és talán most is ez kellene mert akkor csomagolhatná a konzollal együtt mert nem dobná meg 30 ezrekkel az árat.Sőt bele raknák egy egyszerű kontrollert és mindenki boldog lenne,lehetne játszani COD-al meg mindennel,de lehetne mozogni is aki akar és még Máriózni is lehetne így mindenki boldog
-
Sirandrish
legenda
Azt elhiszem hogy neked nem tetszik...ezzel semmi bajom nincsen.
Viszont azt nem értem hogy mitől gagyi?
Megjegyzem egy olyan játéksorozatról beszélsz ami 20éve van jelen a játékos világban, és szinte minden megjelent része 9/10es értékelés FELETT teljesít a szaksajtó és a játékosok szerint is.Többek között az Ocarina of Time a mai napig minden idők legjobb játéka (1998as) a metacritic szerint, és nehéz olyan listát (pozitív) találni amin 1-2 Zelda játék ne lenne fent

Amúgy ezektől függetlenül igen..készíthetne az N egy erős konzolt...de sanszosabb hogy megint az egyediség fele fog vagy akar inkább elmenni.
-
DithenS
senior tag
Persze ebben igazad van,bár nekem a Zelda tényleg nem jön be de a Márió igen még 2D-ben is.
Engemet csak az zavar hogy a Nintendo nem akar több igényt kiszolgálni, letenne egy erős konzolt attól még lehetne Zelda meg Márió is,de mellette jöhetnének erős címek is érted? Tényleg jó lenne ha lehetne BF4-et nyomni de Máriót is,szerintem érdekes lenne mert PS4-en ilyenek nincsenek :S
Wii u meg fent leírtam hogy szerintem igazán mitől is bukott :/ De látod hogy mennyi jó ötlet van,nintendo ha figyelne az igényekre vagy a véleményekre is hallgatna szerintem sikerülne nekik nagyon
Bár az is igaz hogy a Nintendo meg úgy a Japánok nem igen szeretik a durva játékokat,ember elmegy Japánba és minden színes rózsaszín cuki dolgokkal van teli minden
-
Peat;)
veterán
Ha a zelda gagyi akkor rengeteg nagy más játékcím is gagyi kell hogy legyen neked: kb olyan mérföldkő a zelda mint anno a doom volt. És ebben semmi túlzás. Előbb játszani kellett volna egyik résszel és akkor leesne mennyire komplex az a pályatervezés, történetvezetés, kidolgozottság ami ott van a Zeldákban....az hogy ezt egy meseszerű világban vagy egy dark-horror világban valósítják meg az egy másik dolog, az már elismerem hogy szubjektív sokaknak.
A wii u közel sem bukott volna ekkorát ha lett volna új zelda és új metroid.
Nincs nintendo gépem régen volt wii-m, zelda és metroid nagyon lekötött és igazi gépeladó címek voltak. Úgy hogy most witcher3 meg dark souls2 van a gépemen, tehát nem mondanám hogy a gyerekgrafika megszállottja vagyok. De attól hogy még valami színes és nem félmeztelen nők meg véres rothadó testek vannak benne nem feltétlenül gyerekes, sőt, néha akár meg is fordítható ez a jelző a két szélsőségre. Az egyik tisztában van vele hogy játék és a feladata hogy szórakoztasson. A másik irány meg valami nagyon komoly dolgot akar mutatni, jó sötét világgal. Szerintem mindkettő rendben van, mindkettő lehet minőségi.
-
DithenS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó a Márió nem gagyi,de a Zelda nekem nem jön be :S Profilodból már rájöttem hogy neked bejön és bocs hogy legagyiztam :/
Amúgy értek hozzá mert volt Nintendom is,csak DS-t Magyarországon senkinél sem láttam,PSP-t pedig annál inkább.Egyébként a cikkre kitérve többen is írták hogy vicc hogy 2016-ban nem tudnak egy PS4-hez hasonló konzolt létrehozni,pedig aztán a PS4 se egy erőgép,már 2014-ben sem volt az mikor megjelent.
Wii U-t amúgy szerintem azzal szúrták el hogy az embereket leültették,Wii-ben pont az volt a jó hogy mozogtak az emberek és érdekes volt. NX-nél talán be kellene csomagolni egy távirányítót és mindenki dönthetne hogy mit akar,szerintem sokkal jobb mint a Kinect drága megoldásai.Olcsón megoldották infravörös érzékelőkkel azt amit a Kinect kamerákkal ezért olcsóbb is tudott lenni és tulajdonképpen ugyan olyan is volt. -
DithenS
senior tag
válasz
BulletBill27
üzenetére
Wi U-n persze fut más is abban igazad van,de egy előző generációs grafikai beállításokkal.
Lehet grafika buzi vagyok,de tudod az Európaiak meg az Amerikaiak is és ezért nem sikeres a Nintendo,attól hogy téged nem érdekel az egy dolog,de rajtad kívül több száz millió embert igen is érdekel és azért PS4-et vesznek vagy esetleg PC-t.Mi az hogy nem kell parádézni,ez egy nyílt fórum mindenki megoszthatja a véleményét,nem is parádéztam csak leírtam az ÉN véleményemet hogy igazából mért nem sikeres.
Te a melyiket választod szívesen a 8. generációs gépek közül,x1,ps4 vagy Wii U.
Többség azért az első kettőt választja mert normálisan tudja futtatni a játékokat,Wii U meg az előző generációs gépekkel veszi fel a versenyt,most akkor egy hülye paraszt is X1-et vagy PS4-et fog venni mert többet tud,tovább kitart és stb...
Wii U lenne olyan erős mint az X1 akkor sokkal sikeresebb lenne,mellette jöhetne a Márió akár 2D-ben is mert tény hogy szórakoztató.Bár érdekelne hogy a Nintendo nem az én konzolom,akkor valójában kié? Alig veszik szóval nem értem milyen szűk csoportot akar kiszolgálni.De akkor a nintendo ne sírjon hogy így gyenge eladások meg amúgy mert mindig feljön egy cikk róluk hogy sírnak,most itt az esély az NX-el és ha kihasználják szerintem még sikeresek lehetnek.Szurkolók nekik.
(amúgy gyerekkoromba sokat játszottam kazettás nintendóval
) -
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezeket a dolgokat nem tudod honnan vetted vagy ki adta a szádba.
Írtam én ilyen dolgot hogy nem lenne jó ha lenne jó a 3rd party támogatás? Vagy hogy elsírnám magam ha lennének multcímek? NEM . Olvastál ilyen dolgokat a kommentenben? Vagy olyat , hogy nem lenne jó egy PS4 szintű hardver vagy akár erősebb is? Láttad valahol a komentenben hogy ilyen dolgot írtam volna? Nem.Ez amit most leírtál meg a szokásos klisékkel teli dolog , amivel a legtöbb N. rajongó tisztában van , sőt azzal is , hogy a WII U egy hiba volt.( persze az irányítót támadják a legtöbben,akik még nem használták,pedig pont az a legjobb a gépben)
Persze mindig jön egy megmondó ember és megmondja a frankót, csak az a gond, hogy ezeknek általában semmi köze nincs a Nintendo gépeihez, se a játékaihoz, így nem is látja át azt a hangulatot , amit még a játék öröme tud okozni egy egy igazi N. címnél.
Nem kell itt a szemfelnyitó duma, neked egyértelmű, hogy a PS4 és Xbox one a célhardvered. Az a gond, hogy nekem válaszoltál, de a mondandóm lényege nem jött át. Hogy minőségileg ezek multi címek, mint a CODvagy éppen az Ubisoft remek csodái a közelében sincsenek az N. minőségi elvárásaival ( Nem, nem a grafikára gondolok, hanem arra hogy az N elvárná , hogy mondjuk ne legyenek havonta frissítések , hogy a bugokat javítsák stb. Persze mivel nem a WII a fő konzol platform ezt a fejlesztők és a kiadók leszarják. itt van a gond, hogy van még egy konzolgyártó cég, akiknél lennének elvárások a gépükre kiadott játékkal szemben. Persze az EA meg a nagyobb kiadók megmagyarázzák ezt a konzol gyenge hardverével, de az igazság az, hogy leszarják azt a sokkal kisebb vásárló közönséget és inkább kiadják a béta szarokat a 2 nagy konzolra. nagyobb haszon reményében, meg azzal, hogy majd javítják több GB patch letöltésével a dolgot.
Ennyi a lényeg. ha lenne egy PS4 szintű hardver, akkor sem adnák ki a játékokat az N gépére, mert az elvárásoknak meg kellene felelni, ami viszont nem éri meg nekik.A cikk lényege pedig az, hogy megint készülnek valamire, ami egyedivé teszi a gépet és a rá kiadott játékokat. Nem tudom mi egyedi abban , hogy kitolsz egy játékot PS4 vagy xbox one, vagy Pc vonalon. Mert pl a COD részeit pont mind1 melyik gépen tolod mert pár textúra és felbontás eltérésével ugyan azt a szart kapod mind3 platformon. Ez mellet kár kiállni tudod, Ebből az jön le nekem ,hogy pont Te ülsz fordítva a lovon, és mész tovább abba az irányba ami szerinted jó, pedig ezért jutott ilyen mélyre a játékgyártás ahova.
-
cskamacska
addikt
^^ "nekünk" baj és fajtársaknak, akik tűzön vízen át kitartunk a.. Mi mellett is?
Hogy a Nintendo kis 3rd party nélküli gettóba zárta a játékosait, a külvilágot pedig elreteszelte a nem is rossz címeitőll? Hogy nem hajlandó normális hardvert pakolni a gépébe, ami megadná a lehetőséget a mai szintű nem rajzfilmes grafikára? Mégis mit vesztenének az N fanok(kognitív disszonancia szülte képzeteik kipukkadásán kívül), ha a PS4 szintű hardvert meglépnék a cégnél(ők már lényegesen zakciósabban mint a két nagy, így a konzol is lehetne olcsóbb), és kapnának teljes körű(és tán még a Boxnál is jobb!!) 3rd party támogatást a Marion meg Zeldán kívül? Miért evidens, hogy a Nintendo nem rakhat le egy konzolt ami a mainstream játékosoknak is teljesen vállalható, mint az N64-Gamecube időkben, hogy a Bajonetta 3 nem férhet meg a Commisars Creed: Revolution, és a Call of واجب: Allahu Akbar mellett, akár a Microsoft fejeseit is megizzasztva? 
Szerintem fordítva ültök a lovon. A csúnya gonosz világ nem temetni akarja a Nintendot meg a desktop konzolját, hanem olyan N konzolt akar, amelyik a nagyokkal is versenyre kelhet, és neki is megfelelő, nem csak az egyre csökkenő számú N köménymagnak.

-
válasz
KikiGames
üzenetére
Azért mert egy troll és idejön megmondania frankót nekünk, mikor még életében a kezében sem volt olyan eszköz, amire rá lett volna írva az hogy Nintendo. Bírom az ilyeneket.
Ilyenkor szoktam őket leültetni a Wii elé az ilyeneket és elmondom neki szépen hogy látod ezt és ezt és ezt a játékot? Megvettem, betettem a lemezt a gépbe és megy azóta is szépen tartalmassan, 5 gigás Patch nélkül és hozzáadott bugoktól mentessen.Tudod erről szól a konzol. Ja hogy itt még tudnak programozni és van minőség , érdekes. ez ismeretlen fogalom lett a PS4-ONE a la Ubisoft időkben.
Tisztelet a kivételnek.
PS4 cikknél mindenhol azt hallom hogy még messze nincs kiaknázva meg hogy mennyi erő van a gépben.,közben itt meg le van fikázva a hardver, pedig köztudott, hogy az N. nem a konkurenciához fejleszt gépet, hanem a saját elődjéhez . Nem lennék meglepve, hogy ha egy kézi konzol- asztali gép kombót dobnának be, amik külön is életképesek. -
Sirandrish
legenda
válasz
cskamacska
üzenetére
Szoftvereladásokról volt szó de mindegy.
És bárcsak én lennék annyira csődközelbe mint az N
-
PHM
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
"Csak mert a WiiU egy nagyságrenddel kevésbé remekel, következő Nintendo konzol is ilyen visszaesést mutat"
A jövő heti lottószámokért imába foglalnám a nevedet.
-
cskamacska
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugye nem a Wii 8-9 éves sikerével akarsz példálózni?
Csak mert a WiiU egy nagyságrenddel kevésbé remekel, következő Nintendo konzol is ilyen visszaesést mutat, a fanatikusok kezdhetik a gyűjtést a cég megsegítésére.
Japánban/keleten annyira ráhomokolódtak a mobil játékokra, hogy most már a kézi konzol ág sem fogja a elvinni a hátán a céget, valami értelmeset kell a nappaliban is felmutatniuk. -
Rainbowzero
csendes tag
Wii U bukás Lv.2.
-
Dr. Akula
félisten
"az már komoly kérdés, hogy mi lesz az az innováció, ami ezt a gépet el fogja adni."
Semmi.
-
Duree
veterán
Biztosan tudnak valamit ami eladja majd a konzolt,mert ha nem akkor hihetelenül nagy bukás lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
tuki2200
senior tag
válasz
KikiGames
üzenetére
Mar nyilatkoztak régebben, hogy részükről a VR mint sisak formában szóba se jöhet mert a társas szórakozást preferálják, az viszont egy játékos módot eredményez, ezert is nem értem miért varja ezt mindenki, akkor mar inkább valami Microsoft fele AR a reálisabb elképzelés
-
bteebi
veterán
"A Nintendo NX nem lesz olyan erős, mint a PlayStation 4?"
Igen. És? Szerintem nincs ebben semmi meglepő. Eddig is elég jól el tudtak karistolni gyengébb hardverrel is.
-
KikiGames
tag
Azért nem hiszem hogy a VR lenne a titok az NX-el kapcsolatban, mert a Nintendo azt nyilatkozta hogy azért titkolóznak még, mert nem szeretnék hogy a konkurensek lemásolják őket. Az Xbox One meg tudtommal kompatibilis lesz az Oculus Rift-el, vagy rosszul tudom? Mert ha jól tudom, akkor nem hiszem hogy a Microsoft ilyen gyorsan kopizna. :d
Szerintem valami újdonságra kell számítani. A mozgásérzékelés anno újdonság volt, ma meg már minden okostelefonba van hasonló. Az érintőképernyő meg már rég divatba jött amikor a Wii U-t koadták, de ők ezt ötvözték a mozgásérzékeléssel így lehetővé téve sok izgalmas dolgot. (Pl. körülnézhetünk a játékokban, stb.) A 3DS a mai napig egyedi a szemüveg nélküli 3D-s kijelzővel. Plusz abba isvan mozgásérzékelő és érintőképernyője is van.
Kész, a Nintendo ellőtt minden lehetséges kombinációt, mostmár vagy újat mutatnak, vagy maradnak ezek a technológiák és rámennek a grafikára (Ami a cikk szerint nem fog megtörténni) vagy nem tudom. -
KikiGames
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fú, csak most olvasom mit írt. Egy kicsit ütött. Az ilyen emberek miért Nintendo-s cikkek alatt siránkoznak hogy nem jó a grafikája meg ez meg az meg blablabla? Miért nem játszanak Xbox One-on BF4-et beigért 60 fps-el meg nem scriptelt rombolható környezettel? Elvégre az Xbox One nem csak Japánban volt "sikeres".

-
Tidzsimon
őstag
Srácok, a kiterjesztett valóság nem VR hanem AR, amiben sok potenciál van, csak pl telefonokon beindulgatott, nem sok épeszű felhasználása van.
-
khron78
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én ezért egy enyhe jelzővel minősítettem a fórumtársat.
Aztán szaladt a moderátorokhoz panaszkodni, mert az úgy jó. Én meg kaptam egy figyelmeztetést.
A lényegen viszont nem változtat. Ennyi ostobaságot leírni... De nem is folytatom, nehogy baj legyen belőle. -
Mister_X
nagyúr
Lehetséges verziók:
A) Az NX egy asztali konzol lesz, ami erőben felveszi a versenyt még a PS4-gyel is, az innováció forrása pedig remélhetőleg az újgenerációs kézikonzoljukkal történő, eddig példátlan együttműködés lenne.
B) Az NX egy kézikonzol lesz az emberöltő óta legnyereségesebb üzletáguk betonbiztossá tételére.
C) A Nintendo bevette a pirulát és a fentiektől eltérnek.A) és B) is valószínű, mert a Wii U nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, a 3DS meg kezd piacot veszíteni az okostelefonok miatt - keveset, lassan, de veszít. Ha az NX desktop, akkor az azt jelenti, hogy köztes generációs konzol lesz, tehát egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy a jelenlegieknél gyengébbek legyenek, minimum a PS4 fölött kellene teljesítenie egy hajszállal.
Ha én Nintendo lennék, záros határidőn belül megjelentetném mindkettőt. Karácsonyra a nextgen handheldet, 2016 nyarára-őszére meg a desktopot. Utóbbi 8 mag + 8GB kombóval, 15-20%-kkal a PS4 teljesítménye felett, hagyományos, hardcore konzolos réteget megszólító, hagyományos kontrollerrel és megreformált háttérszolgáltatással, a siker érdekében meg házalnék a legtöbb kiadónál a multiplatform portokért, a launchot meg olyanokkal lökném meg, mint Zelda port (mint anno a Twilight Princess), Super Smash. Bros HD crossplatform funkcióval és Metroid.
-
Vesa
veterán
A PS4 erős lenne??
-
KikiGames
tag
Néhány dolgot nem értek ezekben az NX cikkekben.
A Nintendo azt mondta tudtommal hogy jövőre mutatnak is valamit az NX-ről, nem pedig kiadják, az egy kicsit amúgy is elkapkodós tempó lenne, meg nem a szokásos 6 éventi ciklust követné.
A Wii U bukása meg csak nézőpont kérdése. Sokkal inkább az Xbox One bukás. A Wii U nem döntött rekordokat, de nem is maradt nagyon alul. Pont elég ahhoz hogy "Éhen ne haljon" a Nintendo, de nem szedték meg magukat. Viszont jó pár olyan cim van ami mellett akármelyik konkurens gép cime elbújhat, mind a kritikák, mind a játékélmény szerint. Szóval a Wii U nem bukás volt, csupán nem volt túl sikeres. SZERINTEM.
Az meg hogy mennyire lesz erős nekem édes mindegy. Legyen innovativ, egyedi, hogy legyen is valami változás, nem úgy mint pl. a Ps2->Ps3->Ps4 sorozatnál, ahol a grafikán kivül szinte semmi sem változott. Vagy a simogatható kontroller, amit pár játék használ normálisan újitásnak nevezhető?
Inkább maradok akkor is a Nintendo-nál ha nagyon le lesznek maradva grafikailag de még igy is érdekesebbek. Már lassan úgyis elérjük a maximumot grafikailag, nem kell elkapkodni. A Nintendo is kiadhatna egy erőművet iszonyat drágán, de ha lassabban tartják a lépést, DE TARTJÁK, akkor legalább mindig olcsóbbak lesznek a konkurenseknél.(Bocsi a hosszú i-k hiánya miatt, problémák vannak itthon billentyűzetek terén.
) -
Hunpriest
senior tag
Ez szerintem gáz, ha igaz. A PS4 után majdnem 3 évvel kijönni egy attól gyengébb masinával fix bukónak tűnik. A multiplatformok lehet megint elfogják kerülni az N-t és megint csak a saját címeire támaszkodhat, mondjuk azok meg legalább érdekesebbek mint az a maroknyi XO és PS4 exkluzív cím...
-
macman507
aktív tag
Nem arról volt szó, hogy olyan játékok is lesznek rá, mint az Xbox One és PS4-re?
De így, hogy gyengébb furcsa lenne ez már.Igazából nem kár annyira, de akkor legyenek értelmes játékok rá, nem a 2 pixelből álló RPG-ket szeretném megint tömegesen látni.
Mario az tuti lesz, valami 3D-s cucc jöhet is végülis.
-
GodGamer5
addikt
"Nintendo konzol nem akar vetekedni a Sony megoldásának erejével"
A PS4 jól össze van rakva, nagyon jók a fejlesztői eszközök is hozzá, de azért nem egy erőgép és 2016-ban vicc, hogy még ennyit sem tudnak elérni a Nintendonál. Imádom a Mariot,Zeldát,stb, van GC-m és N64-em is, de ebből tuti családbarát casual gépet csinálnak. Multiplatform címek nélkül semmi lesz az egész. Ez így vicc kategória! -
idegen lény
addikt
Szerintem nem konzol lesz, de nem is kêzijătêk, hanem valami egêszen măs, netăn mindkettô, hiszen a WiiU is talăn ennek indult, de most tênyleg hordozható lesz, hogy versenyezni tudjon a mobilokkal. Talăn mêg telefonălni is lehet majd vele. Egy konzol, kêzigêp, esetleg mobiltelefon kombót kêpzelek el. Persze a 3D-t is tudnă.
-
DithenS
senior tag
válasz
BulletBill27
üzenetére
Te beszélsz baromságot,fogalmad sincs mit akar a piac.Wii U nál sokkal erősebb a PS4 és még se PC.
De az ember konzolnál is nézi a grafikát,nézz xbox 360-as topicokba ahol mindenki sír a gyenge grafikán és jogosan,nem várják el a PC-s grafikát az igaz,de azért egy PS4-es szint kell már ma.
Nem azt mondom hogy a grafikát kell nézni de gyenge hardveren Márión kívül más nem fut szépen.
Akkor ennyi erővel minek jött ki a PS4 meg az X1? Elvégre konzolnál nem grafikát kell nézni,nem értem... (szarkazmus) -
DithenS
senior tag
Persze nem is mondom úgy gagyinak mert a Márió nagyon jó,csak Európának nem ez kell igazán,megveszik és néha játszanak is vele de komolyabban nem igen.
Nintendo meg nem fogja fel sajnos hogy attól hogy kiad egy nagyon erős konzolt,attól még jöhet rá a Márió de melete a BF4 is mondjuk.Na bumm két legyet egycsapásra,mindenkit kiszolgálna de nem,ő csak Márióból akar megélni és ezért sem vesz senki Nintendot.
Ha kiadnak egy erősebb konzolt mint a PS4 akkor garantált lesz a siker USÁ-ban Európában és Japánban meg Kínában is,nem csak Japánban. -
DithenS
senior tag
Wii igaz gyengébb volt,de ott volt valami újdonság ami eladta,az pedig a mozgás. Mikor a Microsoft is belátta akkor dobta piacra a Kinectet.
Nintendo DS csak japánban volt szerintem sikeres,meg a gyerekek körében.
PSP-t sok mindenkinél láttam de DS-t nem igazán.
Vita azért haldoklik mert a Sony konkrétan szart rá,nem rég jelent meg egy cikk róla és ott is írták sokan hogy a Vitából lehetett volna valami jó,csak a Sony elcseszte :S
Nem támogatta játékokkal,ha megjelent valami játék az is más kiadó által.3DS-re meg szinte csak Nintendo fejleszt de az most más.
Szóval a Wii esetében működött igazán a dolog,a többinél mind szerencse volt igazából,plusz nem az eladásokat kell nézni,hanem azt hogy mennyi ideig használhatom.
Megvehetem a 3DS-t amivel hozzájárulok a számok növeléséhez,de 1 hét után kidobom mert nem jön be attól még a Nintendonak nincs igazán profitja.
Wii U pedig kudarc volt,az irányító is mert rohadt nehéz,a kijelzőnek semmi értelme és hamar lemerült a gamepad.Gyenge is volt mert eladták új generációs konzolként és azt tudta mint az előző generációs PS3.Az emberek meg jó hogy nem vettek ugyan olyan konzolt,mikor szálltak nagyban a hírek a PS4-ről meg X1-ről úgyhogy mindenki azt vette. -
polika
senior tag
A beszélgetés alapján úgy tűnik, hogy az NX nem is asztali konzol lesz...
Hero of Legend @GoldMetalSonic Jul 3
@Doctor_Cupcakes This is all assuming it's a console? What about anything about their next handheld?Tamaki @Doctor_Cupcakes Jul 3
@GoldMetalSonic I did not say anything about what exactly it is, just that it will not compete with the PS4 on a power level.Ami kb szabad fordításban:
Hero of Legend @GoldMetalSonic Jul 3
@Doctor_Cupcakes Azt feltételezve hogy ez egy konzol lesz? És mi a helyzet a következő kézi konzoljukkal?Tamaki @Doctor_Cupcakes Jul 3
@GoldMetalSonic Egy szót sem mondtam azzal kapcsolatban hogy pontosan mi is ez, csak azt, hogy erőben nem a PS4-el fog versenyezni.Szal simán lehet hogy az NX egy kézi konzol lesz viszonylag brutál erővel abban a kategóriában, és nem a PS4-el fog versenyezni hanem inkább az okos telókkal
-
Sinesol
veterán
Nem azért, de szerintem a Zelda és a Mario nem nevezhető gagyinak.
Ezekben a játékokban van egyediség, ami szerintem többet ér mint a csili-vili grafikás béta játék ami napjainkra jellemző.
Azt meg szerintem ne te döntsd el hova hozzák, mindkét játék világszerte népszerű, olyan szinten, hogy még egy elbénázott konzolt is életben tudnak tartani.Mellesleg itt egy tavalyi lista a legnagyobb piacról:
These Are the Best Selling Games of 2014 in the US:
•1. Call of Duty: Advanced Warfare (360, XBO, PS4, PS3, PC)
•2. Madden NFL 15 (360, PS4, XBO, PS3)
•3. Destiny (XBO, PS4, 360, PS3)
•4. Grand Theft Auto V (PS4, XBO, 360, PS3)
•5. Minecraft (360, PS3, XBO, PS4)
•6. Super Smash Bros. (3DS, NWU)
•7. NBA 2K15 (PS4, XBO, 360, PS3, PC)
•8. Watch Dogs (PS4, XBO, 360, PS3, PC, NWU)
•9. FIFA 15 (360, PS4, XBO, PS3, Wii, 3DS, PSV)
•10. Call of Duty: Ghosts (360, PS3, XBO, PS4, NWU, PC)Ennyit arról hogy csak Japánban tudnak eladni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem rossz döntés lenne, főleg hogy még évekkel később kerül a boltokba. Nem sok vevő lenne, aki kapna az alkalmon, hogy vegyen egy elavult hardveres konzolt, ráadásul közben már a PS4 és az XBOX ONE hardvere is némileg kevés, főleg ha a VR sisakos megoldásokban van a jövő. A Nintendonak épp az lehetne az ütőkártyája, hogy ha két évvel később is, de erősebb konzol dob piacra.
-
Zeratul
addikt
Gyengébb mint a PS4 az elég tág fogalom, mert az XBOX One is ide tartozik.
-
Jakuu
őstag
Eleg ha olyan innovativ lesz, mint a Wii, amely eveken at magasan lenyomta a ket konkurenst is.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Elrontottad valahol a logikai kapcsolatot (kizáró vagy) a VR és az erő között.
Segítek: azt hiszem, amit te akarsz az a (VR -> erő), azaz hogy VR-ből következik (feltétele) az erő.
-
idegen lény
addikt
Pont a VR- hez kêne a legnagyobb erô, úgyhogy vagy erô, vagy VR.
-
Crytek
nagyúr
Szemüveg nélküli 3d-s kijelző

-
alevan
őstag
Hogy csak az utóbbi időt vegyük:
- a Wii gyengébb volt mint az X360 és a PS4, mégis sikeresebb volt
-a Nintendo DS gyengébb volt mint a PSP, mégis elverte
-a 3DS és a New 3DS is gyengébb mint a Vita, mégis az utóbbi haldoklikNem az erőn múlik egy konzol sikere. A Wii U-t elcseszték, mivel egy zsugorodó célközönséget célzott meg, és az arhitektúrát is rosszúl választották.
Az utóbbin javítottak az AMDvel, és a Nintendo múltja alapján szerintem sok újdonságra számíthatunk.
-
GeryFlash
veterán
Ellenben nem lesz olcsóbb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DithenS
senior tag
Ha ez igaz akkor idióták és bukjanak,ennyi.
idióták ha nem tanulnak a WI U vagy mi a rákból akkor sajnálom,nyugatnak nem a cuki kis Máriós hülyeségek kellenek hülye grafikával,hanem BF 4 és hasonló stílusú és grafikai játékok.
Sőt ha fel akarnak zárkózni akkor most már erősebbnek is kell lennie mint a PS4,bár nem tudom hogy jó e most kihozni egy ilyent,akkor kellene mikor kijön a PS5 és akkor mindenki szabadon választhat.
Nintendoval az a baj hogy igazából leszarja amit a piac akar,a piacot kiszolgálni kell és nem önfejűségből azt csinálni ami nekem jó.
Japánban lehet el lehet adni a gagyi Zelda meg Máriót meg ilyeneket,de ez Európának nem kell!
Szóval jó jelenjen meg így,de Európába ne hozzák mert csak felesleges környezetszennyezés. -
h-yle
addikt
Most komolyan. Olyan nehéz lenne belőni egy PS4 szintet jövő évi megjelenéssel? Nemá.
Akár 2nd gen HBM-et is tehetnek rá, ha a gddr5 nem tetszik nekik, és egy jaguar+7870+akármilyen funky kontroller kombót még $300-ból is ki tudnak hozni karácsonyra. Kapnák a multi platform címeket alsó hangon még 3-4 évig. De neeem, nekik ez nem jó.
-
Sinesol
veterán
Mondjuk az nem feltétlen baj ha nincs Ps4 ereje, az XOne-nál még igy is lehet erősebb, az se rossz szint.
-
Blindmouse
senior tag
Playstation does what Nintendon't. Blast processing.
Nem lennék meglepődve a az NX-ben processzor helyett egy felhúzható vekkerórát találnánk ami Mario-t pörgetné körbe, és a rendszer bővíthető lenne 3,5 inches floppilemezzel. -
"2016-ban érkező új asztali konzol lesz" - Ez hol van leírva hivatalosan a Nintendo által? Mert szerintem sehol, soha nem mondták, hogy jövőre ebből vásárolható termék lesz és az se megerősített, hogy egy asztali gépről van szó.
-
törölt tag
Borítékolható a VR, már ha elég tökösek hozzá...
-
satz18
őstag
Erő helyett innováció.... A wii U nál ez azt jelentette, hogy szinte semmilyen multiplatform játék nem jött ki rá, ami meg igen, pl black flag, az jóval lassabban futott rajta, mint a jóval régebbi ps3-on és xbox 360-on. Ezt végül is újra eljátszhatják... ők tudják
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Japánban/keleten annyira ráhomokolódtak a mobil játékokra, hogy most már a kézi konzol ág sem fogja a elvinni a hátán a céget, valami értelmeset kell a nappaliban is felmutatniuk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)