- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
a szememben a Linux mindig is egyenlo volt a Debiannel. a tobbi csak vicceskedes. egy most kezdo felhasznalonak tokmindegy, h wxp-t/vistat/ubuntut raksz oda, egyikhez se fog erteni, mindegyik "ablakos", meg tudja tanulni.
"Ubuntu: Linux for Human Begins"
Debian: The Way of the Penguin. -
anulu
félisten
na, akkor hatrabb az agyarakkal.
lehet, h korabban hasznaltam itt Linuxot, mint sokan, akik most az egekig magasztaljak. `99-ben Debian futott az akkori gepemen. akkori wine alatt jatszottam DirectX 5-os jatekokkal, gyorsabban mentek, mint win98 alatt, P1 233@266, 64MB RAM-mal.
a nagyon sokszor es sok helyen az egekig magasztalt Linux community miatt utaltam viszont meg veglegesen, es teljes szivbol. voltak bajaim, amiket nem tudtam megoldani. forumokat turtam, manualt olvastam, es mikor a netes "kozosseghez" fordultam, ugy hajtottak el a "guruk", hogy a labam nem erte a foldet.
azota a heveny rangogorcs kap el, ha a free software kozossegekrol hallok, vagy a Linuxot az egekig magasztaljak.
csak Windowst vagyok hajlando hasznalni otthon, server kornyezetben pedig w2k3 vagy w2k8. ennyi.
nem az open source cuccokkal van komoly bajom (wget, mplayer, ff nalam is fent van, napi rendszeresseggel hasznalom oket otthon es munkahelyen is), hanem a Linuxxal.
ismertem, hasznaltam, es sikerult nagyon megutaltatni velem.
-
anulu
félisten
a semminel a keves is tobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged