- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Aki még emlékszik, volt egy-két hete itt egy kiszivárgott a win7 topic.
Akkor ott Moonman kijelentette, hogy az a topic egy WINDOWS SZAKMAI TOPIC és hogy nem akar linuxos dolgokról olvasni. Akkor most én kijelentem, hogy EZ a topic egy LINUX SZAKMAI topic.
És nem akarok itt linux fikázást olvasni, meg pláne nem akarok itt windows dicsőítést olvasni.
Bízom benne, hogy mindenki érti, mire célzok.
-
tcp
tag
nem tudom, én redhatet (és közvetlen klónkait) használtam mindig főleg szerveren azokat is, az ubuntut egyáltalán nem is ismerem, arra viszont emlékszem, hogy egy időben az ifjú desktop vitézek (akik már fél éve linuxoznak, így aztán véres szájjal winfosoznak, M$-eznek, soha mást nem használnának stb
) körében a mandrake volt az ultimate windows ölő, aztán a suse, majd az uhu is futott pár kört idehaza, most van ubuntu. Ne legyen igazam, de például a mandrake elég csúnyán végezte, kitudja, hogy a következő divat hullám mit kap fel az ubuntu után, amikor a debian meg az RH még mindig állni fog ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest