Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Essentials

aktív tag

És miért gond, ha műanyag? Kicsit be vagytok szűkülve, nem? Én már anno az iPhone XR-nél is vártam hogy műanyag legyen. Szeretem az üveget, de borzalmasan sérülékeny, és annyival nem ér többet szerintem, mint egy jól megtervezett plastic. Én azt gondolom, hogy rengetegen vagytok, akik az utóbbi években úgy vetettek a kezetekbe 1-1 új megjelenésű csúcstelefont, hogy a hátlapját kocogtatva azt mondtátok: Ez olyan érzetre, mintha műanyag lenne! Na most ha ez tényleg műanyag lesz, azt a Samu biztos hogy igényes ( üveghez hasonlító ) kivitelben fogja prezentálni, és a helyükben a promo videóknál már csinálnék egy olyan verziót, amiben bemutatják hogy egy üveg szendvics csúcsmobil atomjaira reped a leejtésnél, miközben az ő Glasstic Plastic-juk állja a sarat, és ugyan nem ajánlatos dobálni, de nem kell félni ha a hátlapra esik! Szerintem nem ördögtől való a műanya használata, és tényleg jobban véd ott, ahol megtalálható. Az ára tükrözze a downside-okat az Ultrahoz képest, és csókolom. Az exynos mindkettőben úgyis nagy valószínűséggel visszatartó erő lesz Európában, ha igazak a pletykák. :K

Új hozzászólás Aktív témák