A műanyag azért túlzás

A sík kijelző jó ötlet, a 60 Hz-es képfrissítés kevésbé jó döntés, de a plasztik hátlap már túlzásnak tűnik a Galaxy Note20 esetében.

Roland Quand előkerítette a Samsung Galaxy Note20 teljes specifikációját, hivatalosnak tűnő renderekkel és mindennel, ami sajnos arra utal, hogy a 4G és 5G képes kivitelben is bemutatni tervezett készülék plasztik hátlapot kap a Gorilla Glass 6 és a fém keret mellé. A Samsung üveg hatású plasztikja, az úgynevezett Glasstic tud mutatós lenni, de nyilvánvalóan nem a csúcsszériában. Azon már meg sem lepődünk, hogy egyes piacokon továbbra is a Samsung lapkája kerül a kasztniba a Snapdragon 865 helyett. Bár nem örülünk neki.

A Mystic Bronze valószínűleg ugyanaz az árnyalat, mint a Galaxy Z Flip 5G új színvariációja.A Mystic Bronze valószínűleg ugyanaz az árnyalat, mint a Galaxy Z Flip 5G új színvariációja. A Mystic Bronze valószínűleg ugyanaz az árnyalat, mint a Galaxy Z Flip 5G új színvariációja. [+]

A Note20 elvileg 8 GB rendszermemóriával és 256 GB nem bővíthető tárhellyel lesz elérhető, ami szintén nem vált ki prémium hatást, az 1080 x 2400 pixel felbontású AMOLED kijelző viszont sokak megelégedésére viszont sík kialakítású lesz, kameralyukkal és ultrahang alapú ujjlenyomat-olvasóval. Jack csatlakozóra már végképp nem érdemes vágyakozni, az IP68-as minősítés viszont adott lesz.

A Mystic Grey is ismerős.A Mystic Grey is ismerős. A Mystic Grey is ismerős. [+]

Kamerák terén viszonylag érdekes összeállításra számítunk. A főkamera egy 12 megapixeles, f/1,8-as Dual Pixel szenzor - nincs ezzel baj, több megapixel sem garantálja feltétlenül a jobb minőséget, ehhez társul egy 12 megapixeles ultraszéles egység és egy 64 megapixeles 3x zoom kamera, harmincszoros hibrid zoom-képességgel és f/2-es apertúrával. Az előlapi szenzor is szerény, 10 megapixel, de DUal Pixel autofókusszal dolgozik.


(forrás: Evan Blass Twitter) A Mystic Green viszont újszerű és mutatósnak is tűnik.

Az S Pen elvileg 26 ms késleltetéssel kevésbé impresszív, mint a Note20 Ultra 9 ms-os stylusa, de a vezetékmentes DeX az olcsóbb modell esetében is opció lesz, illetve megkapja a Microsoft Project xCloud támogatását XBox Game Pass-szal és a szokásos Office csomagot. A 4300 mAh-s akkumulátor gyorstöltése is megoldott lesz, fél óra alatt 50%-ot pakolhatunk a készülékbe a gyárilag biztosított adapter segítségével. A pontokat összekötve viszont, nem egy prémium eszköz képe rajzolódik ki, reméljük, ez az árazáson is érezhető lesz majd, ha már.

Előzmények

Hirdetés