- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Miután pillanatnyilag nincs más gépem, mint a MacBook, ezért szemlélet ide vagy oda, ezt kell használnom. Úgy kell hozzászokjak, hogy közben a Mobilarena összes ügyét intéznem kell, cikkeket írni, fotókat vágni, videókat gyártani, satöbbi. Egy óra sem eshet ki azért, mert az OSX-et nem bírom kezelni.
Pont azt gondolom, hogy ez a blog azért tud hiteles lenni, mert ilyen a szemléletem. Nem fizetnek meg azért, hogy tanfolyamokon megtanuljam a rendszer használatát, itt én vagyok, a Mac és a net, ez utóbbi a segítség. Ha valami nem megy, panaszkodom. Ha valami jobb, mint Win alatt volt, akkor örömködöm. Ebből is van bőven, mondjuk a videovágás.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ehh.
Egyetlen kérdés: ha MINDEN nézetnél működik a shift-click kijelölés, akkor a thumbnailesnél MIÉRT NEM? Ne meséld már be nekem, hogy én vagyok a pöcs, mert ezt elvárom, amikor megoldható, és meg is oldották a többi nézetnél, listáknál, sőt - kapaszkodj meg - a Photoshop saját dialogja is tudja.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Csak jelzem, hogy azt keresem, ami a leglogikusabb. Nem sztívdzsobsz szerint, hanem szerintem, én vagyok a JÚZER.
Az iPhotoba külön importálgatni kell a sok szirszart, nem is értem, hogy kinek van erre ideje.
De mindegy, mert ma az iMovie is felcseszte az agyam, úgyhogy jobb, ha most nem írok postot
(a kvikluk nem tud 100%-os nézetet)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jah, látom kell majd jönni tanácsot adni, ha valamit nem találnak azzurakk
Aztán meglesz, hogy dehá' pont ezaz, ménem találom elsőre. Gondolom mert a Win-t megtanitják/megtanulja az ember használni sok év alatt, nem megy elsőre az átállás, de ha rááll az agyad, mit hol kell kereni, akkor én pl. már egész nagy biztonsággal megtalálok elsőre olyan dolgokat amiket még soha nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged