- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Xiaomi Mijia M365 és M187 (Youth Edition) elektromos rollerek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
A hátsó sárvédőt egy "protézissel" fel kell emelni, elől ha jól tudom csak egy csavart kell cserélni lapos fejűre.Elvileg gyorsítani fogja, ha moddolt szoftver van rajta, mivel az kerékfordulat alapján tilt le 30 körül. De érdemes inkább a 10"-os kerékhez való modot csinálni.
-
eFeMeR74
senior tag
Mindennek megvan az előnye,hátránya.Tökéletes megoldás sajnos nincs. Nem csodálom, hogy lomhább nem semmi gördülési ellenállása lehet.
Kiváncsian várjuk 200-400 km futás után is a véleményeket róla. Mondjuk kopás terén
Addig is használd baleset és "defekt" mentesen
Viszont aki megtalálja a komfortra, biztonságra, dinamikára, defektmentességre a megoldást ne tartsa vissza az infót.Egyébként létezik olyan fenli,gumi a M365 höz amire fel lehet tenni belső nélküli külsőt ami fújva nem ereszt?
-
Jhonny06
veterán
Én is most egy ilyet várok éppen. Hátul most a sima lyukacsos tömör van, de az brutálisan ráz, remélem ez jobb lesz. Ha beválik, akkor mindkettőt lecserélem, az elsőn még a gyári gumi van. Nekem az az érzésem, hogy ha mindkettőt tömörre cseréli az ember, akkor valahogy sokkal komfortosabb, mint ha csak az egyiket. Gondolom hiába keményebb a tömlősnél, jobban eloszlik a rázkódás.
Amúgy azt olvastam erről a gumiról, hogy nagyon gyorsan kopik a felülete meg úgy az egész gyorsan elhasználódik, remélem nem lesz igaz. Mondjuk én nem használom sokat, viszont a tömlősről teljesen letettem, már agyfaszt kapok az állandó aggódástól, hogy mikor kapok defektet. Persze lehet csökkenteni az esélyét, de ez nekem kevés. A defekt miatt 1 évig a garázsban állt, annyira elvette a kedvem a használattól, szerintem összesen 20km-t se mentem vele, mióta megvettem, röhejes ez az egész. És még néhányan le merik írni, hogy ez nem probléma ennél a rollernél..
-
stellaz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma 30 kilométeres hatótávval és 25 km/h-s végsebességgel dicsekszik a gyártó, a különleges kütyühöz persze okostelefonos alkalmazás is jár.
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest