- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mijia M365 és M187 (Youth Edition) elektromos rollerek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
eFeMeR74 #1454 üzenetére
Nem akartam vele szívózni, mert nincs ponthegesztőm
Elviszi akitől vettem és ő elvileg meg tudja csinálni. Reméljük, normálisan oldja meg.
Más: Én is raktam Pro kijelzőt a sima rolleremre. Nem a rossz akkumulátorosra, hanem a jó gépemre.
Nekem semmi gondom nincs vele, tök jó erősebb is lett tőle a roller sport módba. De a biztonság kedvéért inkább D-ben használom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
eFeMeR74 #1461 üzenetére
Kintről hozattam, több mint 300 ezerrel olcsóbb volt így mintha itthon vettem volna. Ha itthon veszem ugyan úgy kellett volna várnom arra az alkatrészre, szóval nem lettem volna előrébb gari szempontjából. Meg én amúgy is szeretek szerelgetni, átalakítgatni...
M365/M365pro gari meg csak azért jött fel, mert egy klónról volt szó ugye, és én előbb vennék egy kinti eredeti Xiaomit olcsón, mint egy akármilyen utánzatú-t itthon. De persze kinek mi.
-
kzkz
őstag
válasz
eFeMeR74 #1443 üzenetére
És az elektromos kerékpárra, az elektromos gördeszkára, az elektromos unicycle-re milyen szabályok vonatkoznak most? Vajon ezekre is hoznak szabályokat? Kétlem, most a rollereseket kell gatyába rázni, pedig a sima nem elektromos kerékpárral gyorsabban lehet menni, mint egy M365-tel...
Inkább a mindenféle megosztókat kellene szabályozni. Szanaszét van minden: roller, robogó, (kocsi). Tipikusan a belvárosban, ahol ugye van sűrű tömegközlekedés. Bezzeg a külső kerületekből nem lehet bejutni a belsőig, inkább oda kellene, mint legbelülre... -
eFeMeR74
senior tag
válasz
eFeMeR74 #1442 üzenetére
Amúgy én nagyon egyszerűen megoldanám. 250w alatt mehet a járdán és bicikli utakon. 250w felett a kerékpárra vonatkozó szabályokat alkalmaznám. 2500w felett pedig már a motorokra, robogokra vonatkozó szabályokat kellene előtérbe helyezni ( csak úttesten megfelelő védőeszközök használatával). Remélem illetékes olvassa.
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
eFeMeR74 #1440 üzenetére
Hát én meg pont az ellenpólust képviselném. Már az első héten ment fel a tuning soft, majd a PRO kijelző beszerelése, ami miatt úgyis ugrik a gari. Nálunk vidéki kisvárosban nincs nagy forgalom és sokat számít reggel az a plusz 5-6 km/h meg a nyomatéknövekedés gyorsításkor. Lassan elkészül a szabályozás, és a nagy teljesítményű rollerek biztosan szívatva lesznek, de - ha igazak a pletykák - az m365 még bele fog férni a limitbe, így marad jó és olcsó "rollerként" használható jármű. Egyelőre én biztosan nem vennék nagyobbat, így tuninggal nem is érzem szükségét sík terepen...
-
gyuszaa
őstag
válasz
eFeMeR74 #1303 üzenetére
Banggood-ot semmiképp nem ajánlom, problémáik vannak az EU direct szállítással. Nekem 3 hónap után mondták, hogy vámolás miatt sok csomag áll jó ideje, előtte csak lepattintottak, hogy úton van és akár 90 napig is eltarthat. Egész nyáron használhattam volna.
Érdemes ránézni a subredditjükre. Ezek után nagy nehezen felajánlották az újraküldést vagy refund-ot.
Pro verizót Aliexpress EU-stockról vagy Gearbest EU.
Én most már a pro-t ajánlanám ha most vásárol valaki, főleg ha normál termetű az ember mivel a magasabb kormány sokat számít és a szélesebb a deck se utolsó szempont.
Azon kívül apró plusz mint a nagyobb kapacitású akkumulátor egy extra alumínium dobozban van szigetelve, nagyobb tárcsafék és magasabb teljesítményű motor ami fürgébb marad emelkedőkön, kijelző etc.Én tegnap délután vettem Ali-ról, már "úton" is van.
-
gyuszaa
őstag
válasz
eFeMeR74 #1258 üzenetére
Honnan rendelted, banggood?
Én 05.08-án rendeltem, két nappal rá közölték, hogy elfogyott készletről és back order van.
05.17-én feladták, azóta semmi. 06.28-án kaptam egy új tracking numbert ami már a UPS kód, de az csak label created 05.31 óta. Már kiégek... a support azt mondta, hogy ne aggódjak mert sajnos akár 90 nap is lehet.. hát köszi.
Azóta meg már szinte mindenhol van EU raktáron. -
bb.bocs
őstag
válasz
eFeMeR74 #1279 üzenetére
olyan mintha fixen ott lett volna, majd kilazult és nyekereg
azért nem akarom lazítani, nem nem szeretném hogy esetleg a bemenő kábelt alul feszítse. inkább szigszalag a csatinál és ráhúz, és akkor nem mozog. vagy alá hogy ne mozogjon legalább kifelé
nem sok a mozgástér, de pont elég a nyikorgáshoz
(egy db gumi akkor ráhúznak a kábelre peremes, nem lett volna nagy tétel + vízálló is lenne az adott rész kb...)
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
eFeMeR74 #1271 üzenetére
Hosszabb Teszt M365 Pro gyári 1.6.0 firm BMS 122. Alany súlya: 122kg
Indulás 97% érkezés: 36%
Táv: 18.64 km Idő: 53 perc
Átlagseb:16.5km/h végig sport mód.
Az északi vasúti összekötő budai oldali emelkedőn 16km/h vitt fel. Az egyenes szakaszokon simán 25km/h tempomattal sehol nem lassúlt be.
Visszafelé azért a kijelzőn megjelent a.piros hőmérő ikon és villogott rendessen.(elég meleg volt az első kerék, de nem vett le a teljesítményből) Aki tuningal.használ m365 ahol nincs ilyen visszajelzés azért figyeljen. A legjobb tuning, ha erősebb rollert veszel, ha nem elég a teljesítmény.
Én nagyon megvagyok elégedve.
Mondjuk én nagyon odafigyelek rá még az első kereket is kiegyensúlyoztam, hogy ne vibráljon és egyenletesebben fusson ami, ha minden igaz 1 km/ h jelentett mivel eddig velem 24 km/h volt a vége, most sik ill enyhén lejtős sima úton 25-26km/h a vége -
beg
veterán
válasz
eFeMeR74 #1174 üzenetére
Pont most cseréltem tömörre (erre a fajtára), az eddig használt 4,5-5 bar után felüdülés. Viszont a komfortosabb utazásért cserébe lomhább lett a szekér, de azt meg CFW flasheléssel kompenzáltam, így 27-29 km/h a sebesség hátizsákkal együtt 100 kg környékén.
Aki ezek után azt mondja, hogy a tömör ráz az eddig vagy 1 bar nyomáson használta a tömlőst vagy nagyon merev tömört rakott fel, vagy pehelysúly ligában játszik
Új hozzászólás Aktív témák
ma 30 kilométeres hatótávval és 25 km/h-s végsebességgel dicsekszik a gyártó, a különleges kütyühöz persze okostelefonos alkalmazás is jár.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest