- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Mijia M365 és M187 (Youth Edition) elektromos rollerek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombei
aktív tag
válasz
laskr99 #1498 üzenetére
- Ha nem lépsz rá véletlenül, akkor távtartóval nem valószínű a sárvédő törés.
- Defektgátló folyadék javarészt segít, amikor meg nem akkor hacsak nem hatalmas vágás/hasadás, akkor lassú defekté tömíti, úgy meg még kitolható a napi/heti 1-2 nyomás ellenőrzéssel, ha épp nincs időd egyből cserélni.
- Gyári gumi is jó, ha nyomást 4-4,5 bar körül tartod. (Többen a 10"-osra esküsznek, de saját tapasztalatom nincs vele.)
- Ami hiba könnyen lehet, az a beázás. Főleg fent a power gombnál. (Alul, és motornál nem jellemző.)Nekem ~2500km van benne, és volt eddig 2 lassú defektem, meg egy durr, mikor defektgátló szalag egy nap után kivágta az új belsőt.(na, az azóta nincs is benne, csak folyadék)
Új hozzászólás Aktív témák
ma 30 kilométeres hatótávval és 25 km/h-s végsebességgel dicsekszik a gyártó, a különleges kütyühöz persze okostelefonos alkalmazás is jár.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest