- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Ez a core gamer ez a Pr0gémer és hasonló hülyeségek egyik változata lenne?
Mert nem, nekik nem való ... a kazuár apukák - anyukák vásárlórétegnek inkább
Ettől függetelnül én is bánom, hogy így el van hanyagolva, mikor megláttam, hogy Forza 5 és BF4 használni fogja, teljesen megörültem, de a megvalósítás elég gyatrára sikerült
Anno játszottam ArmA-t TrackIR-el, repülő és autószimulátorokat, nem várok pontosan olyan precizitást, de a megvalósítás lehetne hasonló ... Forzákba, Elite-be, FPS-ekbe (Mármint a kicsit taktikusabbakba ... Egy CODba felesleges, de pl: a Rainbow Six Siege-be már jó lenne ...)
Miután meglett az első fejmozgás érzékelőm, soha többet nem játszottam nélküle. Amellett, hogy nagyon hasznos, hihetetlenül megdobja a játékélményt, egyszerűen nem értem a BOX-os fejlesztők miért hagyják ki ezt a ziccert ...
-
-
válasz
Dr. Romano #24 üzenetére
Ez nagyon így van sajnos.
-
Pikkolo^^
addikt
Mert a dagadt, zsíros testüket nem tudják felemelni és ha egyet is ugranak beszakad alattuk a padló.
Sport, táncolós programok nagyon jók rajta ill. kalandjáték is jó lenne ha lenne. Pl. a Ryse-t először azzal reklámozták, végül letettek róla pedig úgy lett volna igazán jó. A táncprogramok amik vannak sok esetben felérnek egy edzéssel, mert annyira át tudnak mozgatni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem nagyon jó dolog, ahogy a Sony és a Nintendo hasonló megoldásai is jók, csak nem szabad erőltetni arra, amire nem való.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Alchemist #21 üzenetére
Birom mikor az emberek "élethű" irányítást szeretnének és soha nem gondolnak bele mi lenne, ha véletlenül megkapnák.
- Jajj, kövér disznó vagyok és nem tudok elfutni a következő fedezékig.
- Jajj, nem tudom szaltózás közben lelőni/levágni az ellent, mert az ember számára lehetetlen.
- Jajj, csak úgy tudom kivédeni az ellenfél ütését, ha az lassított felvételként mozog, mert nem tudok boxolni/kardozni stb.Ezért nem vártam sokat a kinecttől, és nem várok sokat a VR fejesektől sem.
Irányításban forradalmat egyedül a közvetlen agyi vezérlés hozhat amikor testi korlátoktól függetlenül (legyen az saját tested korlátai vagy általános emberi korlát) tudod vezérelni a játékot. -
válasz
Dr. Romano #22 üzenetére
Jó dolog,jó dolog de én sem szeretem.Vannak ismeröseim akik meg egyenesen bolondulnak érte.
-
Alchemist
addikt
Várom már, hogy legyen fejlődés a játékiparban és végre elhozza azt a korszakot, hogy ne ujjakkal nyomogatós biszbaszokkal kelljen vackolni, ha a játékban az avatárom se fotelben ül és nyomogat valamit...
Mondhatni, a Wii újítása után nem nagyon látok továbblépést... a grafika minősége ehhez képest kb. 0.1 %-ban emeli az élményt. -
djculture
félisten
2 napig újdonság az ilyen utána már fárasztó...
-
Воланд
titán
válasz
Dr. Romano #16 üzenetére
a videoban latottak tech demok voltak.
-
rdt89
addikt
Akkor gondolom, hogy az X-Box 360-as kinectjét már elfelejtették teljesen, mivel az új generáció fejlettebb, így nagy ívben a régire, ez hozzáállás.
-
Воланд
titán
válasz
Dr. Romano #13 üzenetére
"We bring you a look at Project Natal, the Xbox 360 controller-less interface, coming soon. Now known as Kinect."
-
Dr. Romano
veterán
Még mindig várok a PN-re. Nem tudjátok mikor lesz ezekből valami lol?
-
gduck
addikt
Ez messze nem igaz! Egy "öreg" konzolt vértezett fel olyan képességekkel amiket csak a sci-fi filmekben láttunk ezelőtt. Ráadásul rengeteg jó játék készült rá, amivel felnőtt és gyerek egyaránt jól szórakozik.
Csak ONE vonalon a játékfejlesztők sajnos nem nagyon foglalkoznak vele.
-
he7edik.
addikt
Persze hogy nem halt meg mert eleve halva született.
-
alevan
őstag
Szinte minden FPS játékban kihasználható lenne. PL. Amikor sarokban áll a karakter, csak jobba billentenénk a fejünket, és a karakter oldalra dőlne, hogy kilássunk a sarok mögé.
-
kenand
veterán
Sport játékokra jó, egybekre felsleges.
A PS move-nál jobb... -
oriic
HÁZIGAZDA
Tény, hogy a játékok terén az elmúlt időszakban nem volt előrelépés, pedig a nemrég óta játszható Elite Dangerous űrszimulátornál adná magát a használata.
Ettől függetlenül a orvosi kutatási, fejlesztési és oktatási munkákat továbbra is jól ellátja, csak ugye nem ez lenne az elsődleges cél.
-
Polllen
félisten
Most az történt, hogy erőltették, de nem volt koncepciójuk mögötte vagy volt, de ejtették, mert az emberek nem akarták a 24/7-s figyelést?
Mert attól, hogy nem kötelező kiegészítő még játékok jöhetnének rá...
-
zzola
titán
Hát nem is tudom. Bár a gyerekem még 1 éves sincs, de nem látok benne potenciális dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest