- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Ez a core gamer ez a Pr0gémer és hasonló hülyeségek egyik változata lenne?
Mert nem, nekik nem való ... a kazuár apukák - anyukák vásárlórétegnek inkább
Ettől függetelnül én is bánom, hogy így el van hanyagolva, mikor megláttam, hogy Forza 5 és BF4 használni fogja, teljesen megörültem, de a megvalósítás elég gyatrára sikerült
Anno játszottam ArmA-t TrackIR-el, repülő és autószimulátorokat, nem várok pontosan olyan precizitást, de a megvalósítás lehetne hasonló ... Forzákba, Elite-be, FPS-ekbe (Mármint a kicsit taktikusabbakba ... Egy CODba felesleges, de pl: a Rainbow Six Siege-be már jó lenne ...)
Miután meglett az első fejmozgás érzékelőm, soha többet nem játszottam nélküle. Amellett, hogy nagyon hasznos, hihetetlenül megdobja a játékélményt, egyszerűen nem értem a BOX-os fejlesztők miért hagyják ki ezt a ziccert ...
-
Pikkolo^^
addikt
Mert a dagadt, zsíros testüket nem tudják felemelni és ha egyet is ugranak beszakad alattuk a padló.
Sport, táncolós programok nagyon jók rajta ill. kalandjáték is jó lenne ha lenne. Pl. a Ryse-t először azzal reklámozták, végül letettek róla pedig úgy lett volna igazán jó. A táncprogramok amik vannak sok esetben felérnek egy edzéssel, mert annyira át tudnak mozgatni.
-
gduck
addikt
Ez messze nem igaz! Egy "öreg" konzolt vértezett fel olyan képességekkel amiket csak a sci-fi filmekben láttunk ezelőtt. Ráadásul rengeteg jó játék készült rá, amivel felnőtt és gyerek egyaránt jól szórakozik.
Csak ONE vonalon a játékfejlesztők sajnos nem nagyon foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest