- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
"...azért vette a Samsung S5230-at, mert [...] rózsaszín és virágmintás..."
Húgom dettó ezért vette.Személy szerint moonman-nal teljesen egyetértek: "és megint ott tartunk, hogy egy tech-fórum lakóinak szokását vesszük alapul"
Nekem Desire van (nem akarok flamet! - egy másik hozzászólásban már leírtam: felőlem fogaskerék 3.0 is futhatna rajta, nem a rendszer miatt vettem), de gyári állapotában használom a mai napig, és egyszerűen nincs igényem rá, hogy buheráljam. A WP7 vagy iOS esetében sem lenne. Letöltögetem a éppen szükséges programokat, ééés: használom. Pont.
(Mindemellett tech-fórumot is olvasok - mert érdekel a téma. És újabb Pont.)"Természetesen ettől még élhetsz abban a hitben, hogy ma az iphone tulajok nagyobb része nem JB-zte a telefonját"
Nekem is néhány ismerősömnek van, és egy sem feltört.Én azután értettem meg, hogy az emberek kisebbik része tech-őrült (a szó pozitív értelmében), mikor BSc szakról váltottam BA-ra, és feldobtam a levlista lehetőségének kérdését: az szak 97%-a azt sem tudta mi az. Ráadásul így voltak az összes technikai dologgal: megveszik, és használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest