- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
"...azért vette a Samsung S5230-at, mert [...] rózsaszín és virágmintás..."
Húgom dettó ezért vette.Személy szerint moonman-nal teljesen egyetértek: "és megint ott tartunk, hogy egy tech-fórum lakóinak szokását vesszük alapul"
Nekem Desire van (nem akarok flamet! - egy másik hozzászólásban már leírtam: felőlem fogaskerék 3.0 is futhatna rajta, nem a rendszer miatt vettem), de gyári állapotában használom a mai napig, és egyszerűen nincs igényem rá, hogy buheráljam. A WP7 vagy iOS esetében sem lenne. Letöltögetem a éppen szükséges programokat, ééés: használom. Pont.
(Mindemellett tech-fórumot is olvasok - mert érdekel a téma. És újabb Pont.)"Természetesen ettől még élhetsz abban a hitben, hogy ma az iphone tulajok nagyobb része nem JB-zte a telefonját"
Nekem is néhány ismerősömnek van, és egy sem feltört.Én azután értettem meg, hogy az emberek kisebbik része tech-őrült (a szó pozitív értelmében), mikor BSc szakról váltottam BA-ra, és feldobtam a levlista lehetőségének kérdését: az szak 97%-a azt sem tudta mi az. Ráadásul így voltak az összes technikai dologgal: megveszik, és használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest