- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
A több százmillió Android vásárló impozáns, de önmagában nem igazolja a jóságot (ha nem ismered, keress rá az egymilliárd légy nem tévedhet szövegre).
Használtam Androidot, mindenféle verzióját, telefonban is, tabletben is, aztán amikor a csúcs hardveres hátterű, legújabb verziójú tabletet javítani vittem és többszöri törlés meg wipe stb. után is még találtam rajta személyes adatokat meg élő szinkronizációt több külső postafiókhoz, lecseréltem valamennyi eszközünket W alapúra.
Hadd legyen egyértelmű, ha eddig még nem lett volna az: nem az volt a problémám, hogy elromlott a tablet - az benne van a pakliban-, hanem az, hogy nem lehetett adatot és beállításokat törölni róla, innen kezdve privacy szempontból ... mellőzendő kategória. A fagyásokat, késleltetéseket, furcsa alkalmazás-újraindulásokat, random napokon egy éjjel lemerülő akkumulátorokat nem is említem - lehetne pedig, az adatbiztonsági probléma csapta ki a biztosítékot. Hiába töröltem mindent, hiába nem látszott adott account meg adott alkalmazás, mégis jöttek az üzenetek, hogy új levél jött, meg frissítés a törölt alkalmazáshoz, meg nem tud kapcsolódni a megváltozott jelszó miatt... ráadásul a telefonszámokat nem szinkronizálta a Google fiókkal... totál káosz.
A MS telefonok negyedévente egyszer lefagynak, egyébként működnek. Ennél is van probléma alkalmazásokkal, de az nem rántja magával a teljes telefont. Tudok külön memóriakártyát beletenni meg akkut cserélni, van vezeték nélküli töltője, szinkronizál a címtár meg a fényképeket tolja az accountomhoz felhőbe.
Ráadásul olcsóbb, mint az Androidos vagy pláne mint az almás mindenféle. -
Tin
veterán
egy újabb android bizonyító a WP topikban... nem zavar, hogy az egész onnan indult, hogy valaki elkezdte fikázni a felhozatalt?
sok szerencsét az androidhoz. én meg majd választok a másik kettő közül, pénztárcától függően. de most már hagyjuk abba ezt az android istenítést, ha van itt moderátor, kérem, törölje ki az egész threadet, vagy legalább az én hsz-eimet belőle, mert marhára nem ezeket a romolgató vérpistikéket akartam a nyakamba húzni.
-
alevan
őstag
Nem tudom több százmillióan miért Android-os telefont vesznek
Amíg bemegyek az üzletbe és az elárúsító melkasán ott villog az LG vagy Samsung logó, addig nincs miről beszélni. És hogy miért nem vesznek WP-t az emberek? Mert a legtöbb ember szerint az android az istenkirály, a windóz telefon fagyik (ezen emberek nem tudják még kinézetre sem, hogy néz ki a csempe, múltkor megkérdezte egy ilyen "okos ember", hogy milyen ROM vana Nokiámon (L920)).
És ha egyszer beszippantott egy rendszer, nem szivesen váltassz.
-
SLYM
veterán
a kulcs ott van elásva szerintem is, hogy a mai android már tényleg jó. nyilván vicces volt olvasni azokat a postokat anno, akik szerint 3 éve is milyen jó volt az oprendszer, a lassúságával, meg a 3 havonta "újrahúzással" együtt. viszont ez ma már nincs meg, tényleg már majdnem olyan jó az android is felhasználói élményre, mint a WP vagy az IOS, tehát most már tényleg van értelme arról beszélni, hogy mennyire túlárazott az apple, stb (mert most, hogy nem kapsz érte szinte semmi pluszt, amit régen az IOS nyújtott ez tényleg igaz kezd lenni)
a pszichológiai faktor pedig egyszerűen csak annyi, hogy mindenki szereti a szép dolgokat, sokan eléggé alábecsülik ezt, pedig ez is nagyon fontos, akkor lesz bajban az apple, ha a többi cég is elkezd szép telefonokat készíteni. nézd csak meg, hát olyan embert ismersz aki úgy vett porszívót, hűtőt, mosógépet, autót, stb, stb, hogy neki az tetszik. telefonnál ugyanez van egy csomó hozzá nem értő embernél
-
Ijk
nagyúr
Azért nem kell windows phone, tablet, mert nem tetszik a rendszer. Nem jönnek be a csempék. 20 éve ikonokat használok, lehet hogy valami képes lesz nálam leváltani, de nem a csempék.
Telefonos rendszerekből eddig a symbian és a BB10 jött be. Az egyik kihalt, a másik hamarosan ki fog.Egyébként a Z5 compact az aktuális, nem a Z3. Papíron jobb a Z3 mint az iphone, aztán elkezdem őket nyomogatni és az iphone kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged