- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
A több százmillió Android vásárló impozáns, de önmagában nem igazolja a jóságot (ha nem ismered, keress rá az egymilliárd légy nem tévedhet szövegre).
Használtam Androidot, mindenféle verzióját, telefonban is, tabletben is, aztán amikor a csúcs hardveres hátterű, legújabb verziójú tabletet javítani vittem és többszöri törlés meg wipe stb. után is még találtam rajta személyes adatokat meg élő szinkronizációt több külső postafiókhoz, lecseréltem valamennyi eszközünket W alapúra.
Hadd legyen egyértelmű, ha eddig még nem lett volna az: nem az volt a problémám, hogy elromlott a tablet - az benne van a pakliban-, hanem az, hogy nem lehetett adatot és beállításokat törölni róla, innen kezdve privacy szempontból ... mellőzendő kategória. A fagyásokat, késleltetéseket, furcsa alkalmazás-újraindulásokat, random napokon egy éjjel lemerülő akkumulátorokat nem is említem - lehetne pedig, az adatbiztonsági probléma csapta ki a biztosítékot. Hiába töröltem mindent, hiába nem látszott adott account meg adott alkalmazás, mégis jöttek az üzenetek, hogy új levél jött, meg frissítés a törölt alkalmazáshoz, meg nem tud kapcsolódni a megváltozott jelszó miatt... ráadásul a telefonszámokat nem szinkronizálta a Google fiókkal... totál káosz.
A MS telefonok negyedévente egyszer lefagynak, egyébként működnek. Ennél is van probléma alkalmazásokkal, de az nem rántja magával a teljes telefont. Tudok külön memóriakártyát beletenni meg akkut cserélni, van vezeték nélküli töltője, szinkronizál a címtár meg a fényképeket tolja az accountomhoz felhőbe.
Ráadásul olcsóbb, mint az Androidos vagy pláne mint az almás mindenféle.
Új hozzászólás Aktív témák
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest