- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
sz.balazs.95 #273 üzenetére
Nekem 10es van, kisebbet nem tudok elkepzelni. Masok vagyunk
-
Döglött Róka
veterán
válasz
sz.balazs.95 #271 üzenetére
Alairom, 8"-ra tenyleg nagyon verszegeny a valasztek.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
sz.balazs.95 #269 üzenetére
Erre szoktam azt mondani, hogy a becses fogyasztonak minden azonnal kell. Varni keptelen olyan megoldasra, amivel kevesebb kompromisszumot kell bevallalni.
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #242 üzenetére
A driverstore (meg valószínűleg más is) a rendelkezésre álló helytől is függ.
Ha pl. csak a minimum vagy ahhoz közeli nagyságú partícióra telepítesz akkor azon a mappán spórolni fog, de ha látja, hogy van elég tárhelyed akkor azt is átmásolja, már Win 8.1-nél is így van én is akkor vettem észre amikor virtuális gépre is felraktam. -
válasz
sz.balazs.95 #236 üzenetére
Te, Linux alatt is támogatva van egy csomó hardver, mésgsem ekkora... Nekem régebbi hw-k működnek Linuxon, mint winen :S
@LordX : "De komolyan, még mindig negyven megabyte-ról beszélünk.."
Van olyan OS, ami ekkora. Na jó, abban nincs fordító. Amúgy az elv a lényeg ebben az esetben, legalábbis részemről az volt. -
válasz
sz.balazs.95 #233 üzenetére
"persze, és ami nem a legfrissebb Visual C-vel működik, azt ne is használjam, nem?
"
Mondjuk lehetne visszafelé kompatibilis, vagy valami."A nem használatos drivereket meg nem lehet csak úgy törölni."
2015-ben a világ vezető OS-e... -
LordX
veterán
válasz
sz.balazs.95 #233 üzenetére
Úúú. Az a 22 féle VCRT összesen már el is foglal 40 megát...
-
caprine
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #227 üzenetére
Csatlakozom szerintem is eléggé szemetel a windowsos rendszer. A winsxs könyvtár tényleg 7-10GB, és több mint 13 ezer könyvtár és 52ezer fájl, azt ne mondjátok, hogy erre mindre szükség van. Na meg mikor elmenti az msi installer állományokat is feleslegesen az is nevetséges. A minap néhány egy laptopon 2,4 GB üres helynél a .net 4.x telepítésénél azt írta ki nekem, hogy kevés a hely, neki 2,8GB kell, röhej. Valahogy ilyen téren is rendet kellene tenni.
-
LordX
veterán
válasz
sz.balazs.95 #227 üzenetére
Lehet használni Home verziót, az nincs tele enterprise funkciókkal..
"gyak. annyi verziója van fent a c++-nak, ahány program van fent."
Egy C++ runtime DLL set kb. 200kbyte.. Szerk: megnéztem, mindennel együtt a 2013-asé 2 mega. -
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #190 üzenetére
egyszerubb win10-et venni.
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #186 üzenetére
de most mit akarsz megvenni?
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #183 üzenetére
frissiteskor te a meglevo, eredeti operacios rendszered frissited. ha oem win-t frissitesz, akkor az oem win lesz a frissitesi alap, annak a hasznalati joga megszunik, ergo te azt az os-t nem hasznalhatod tovabb egy masik gepen, ahogy a frissitest sem rakhatod fel egy masik gepre, amin nincs megfelelo frissitesi alap.
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #180 üzenetére
frissites eseteben mindig is "elveszett" a frissitett os licence, azt az uj licenc valtotta fel. az, hogy ujratelepiteskor mi lesz, meg kerdeses (de mivel frissitesrol van szo, igy azert sejtheto a valasz). amugy szokjunk mar le errol az ujratelepitosdirol. ott a rendszervisszaallitas, ott a refresh, ott a reset, mind os altal nyujtott szolgaltatas, a usernek meg piszkalnia sem kell, ha gond van max kivalasztania valamelyiket.
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #143 üzenetére
igen. nem tudom, hogy miert gondolta barki is, hogy az insider-ek majd ingyen windows-t kapnak. a zart betaban resztvevoknek osztogatott anno az ms dobozos termekeket, de ezt a programot nem lehet ahhoz hasonlitani.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #143 üzenetére
Kétlem, hogy az insider frissíthető lenne teljesre. A W8-as preview-ok sem voltak.
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #132 üzenetére
"aki most gyorsan leszedi az Insidert, és frissít RTM-re."
nem, frissitesi alap ott is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest