- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Asha felületét átalakítják modern ui-ra, kiraknak a launcher-re hat egyforma méretű csempét, annyi pont jó lesz a 240X320-re, egyet-egyet a telefonra, a zseboffice-ra, a skype-ra, a böngészőre, az üzenetekre meg a facebookra, és kész a WP-re rászoktató (elrettenentő ) belépő szintű telefon :-D
Hát szerintem sokáig nem marad meg az Asha. Főleg így, hogy azok is futnak (kifutnak) tovább Nokia brand-del. Egy év múlva egy mai Asha árából ki lehet hozni egy mai Lumia 520 hardverét. Feature phone-ok paica meg nagyon niche market lesz hamarosan, az sem hiszem, hogy szerepel a MS hosszú távú terveiben. Nem véletlenül használhatja ott továbbra is Nokia brandet 10 évig.
Abba a 10 évbe 5-ször is belefér a MS feature phone-os pályafutásának időtartama. -
BiP
nagyúr
Nem konkrétan erre gondoltam, az árfolyam alakulást követem én is. (jelenleg még örülök
)
Hanem az alkalmazotti részvényprogramra lennék kíváncsi, mennyiben fog változni a dolog. Ha átvesz az MS mindenkit, akkor fura lesz a régi cég, a megmaradt Nokia részvényeit venni továbbra is. (amihez gyakorlatilag már semmi köze nem lesz annak a 32e embernek utána).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest