- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze... mint írtam, nekem valójában mindegy. lényeg hogy megindult a vonat, és fejlődnek majd a játékok
legalábbis technikailag
Az biztos hogy izgalmas időszak következik (pláne ha még az oculus riftet is idevesszük)
Persze azért remélem nem kell semmit se cserélnem (azaz hát pontosan fogalmazva 1-2 évig nem AKAROK és nem FOGOK cserélni semmit sem
)
-
Figyi... jelenleg a helyzet:
-dx-ről még nem tudunk semmit. lehet rosszabb lesz mint a mantle, lehet jobb
-a dx-nek is olyan felületet kell biztosítania, ami vékony absztrakció mellett támogatja az nvidia és az amd kártyáit is, mégpedig várhatóan kezdve a keplerrel és a gcn-nel.
-minden konzol játékot fejlesztő ember mélyen ismeri a gcn-t, így neki optimális kódot gyárt
-és ott vannak még a piac további szereplői, hogy az nvidia szereti az opengl-t is, sőt sokan. ezt segíti a steam os is.
-leghamarabb 1 év, amire lépni tudnak, szerintem leghamarabb 1,5 év mire kijön az első dx12 kompatibilis játékez alapján nem gondolom hogy lejátszott meccs lenne már most.
-
de a támogatás lehetősége meg van az nvidia számára is. De ő meg pont az opengl-t erőltetné. a dx mindkettőt támogatja, de még az sem mutatott semmit, és nem is tudunk semmiről, konzolokban meg gcn van
a mantle-nek meg van minimum egy év előnye pc-n is.
Szóval majd meglátjuk
-
.LnB
titán
-
miresz
veterán
Koránt sem biztos. Szerintem a Mantle-hoz elég hasonló lesz a felépítése az új DX API-nek. Meg igazából mindegy is,mert ahogy ABU is mondta, mindegy,hogy Mantle, OpenGL vagy DirectX,a lényeg,hogy végre mozdult valami.
Köszönhetően az AMD-nek. Sajnos a pénz beszél itt is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- GTA V
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest