- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Én pont az NV kártyáival jártam e kép ahogy te az ATI-val. Rengeteg Driver hiba. Az utolsó NV kártyám az egy GTX 460 volt ~ 2 hétig. Aztán nem bírtam sem a hangját,sem azt hogy alsógatyában kellett gépeznem,annyira forró volt.
Azóta nem találtam számomra (pénztárcámnak is tetsző) NV alternatívát.
Meg nem is tudok felhozni az NV melett semmi előnyt,hogy azt vettem,vagy vegyek. PhysX? Cuda, Hagyjuk!
Egy normális processzoron ezerszer jobban fut(na) a PhysX ha az aadott driverben,game enginben engedélyezve lenne.
-
miresz
veterán
Jó fogalmazzunk úgy,hogy oda koncentrálnak!
-
miresz
veterán
Sergent Hartman (A film címe Full metal jacket)
-
miresz
veterán
Jah,régóta készül!
Mióta? DX8 óta?
Érdekes,hogy pont most jutottak olyan fázisba,hogy bejelentsék,mikor kijött a Mantle. Remélem elbuknak vele,mert ez az MS egy határ sz-t sem ér,ahogy eddig az DX-ei sem.
Inkább egy SteamOS+ Mantle,mint még egy nyögvenyelős évekig toldozgatott,semmit előre nem lépő DX.
Az NV-meg nem szállt be a Mantle fejlesztésbe(pedig őket is megkeresték,ha jól emlékszem) akkor majd igazodik a piachoz. Utólag. -
miresz
veterán
Koránt sem biztos. Szerintem a Mantle-hoz elég hasonló lesz a felépítése az új DX API-nek. Meg igazából mindegy is,mert ahogy ABU is mondta, mindegy,hogy Mantle, OpenGL vagy DirectX,a lényeg,hogy végre mozdult valami.
Köszönhetően az AMD-nek. Sajnos a pénz beszél itt is....
-
miresz
veterán
Erősen Mantle utánzat szaga van a dolognak,csak nagyobba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest