- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem az fps ingadozásról beszéltem, hanem a grafika lebutításáról...engem nem érdekel ha 20 fps-el kevesebb, de mindent fel tudok tolni very vagy ultra high-ra. 40fps-el is jól lehet már játszani. 30 alatt gáz ez tény, de ezen biztosan javít majd a dx12. Az NV meg kisebb ingadozást nyújt ugyan, de milyen áron? Valamit valamiért alapon megy az fps stabilitás biztosítása is.
-
SylverR
senior tag
Szerintem meg pont, hogy tévedsz. A DX12 lényege az eddigi korlátok ledöntése, és nem az FPS növelése. DX11 alatt, ha gondolod összedobhatsz egy olyan motort ami megjelenít 2 fps mellett 1 millió egységet. De a legtöbb engine csak kifagy, befagy, stb. Ez az a korlát, amit igyekeznénk eltörölni. Ezen felül másod körben írtam neked, hogy MI, fizika, térhangzás. Ezeknek semmi közük az FPS-hez.
Azaz a játékélmény hajhászása a cél.
-
Raysen623
addikt
Szerintem a dx12 pont nem az aranyárú csúcskártyák esetén lényeges, hanem az összes többi kártyánál. Eddig ugyanis azért írtak elő jóval erősebb hw-t PC-n, mert b@sztak rendesen optimalizálni és portolgatni, ugyanis rohadt nagy munka volt a hiányzó keretrendszer miatt. Ez most eltűnik, így elvileg kisebb költségen lehet átportolni játékokat pc-re jobb minőségben, ami lehetővé teszi a gyengébb kártyákon történő korrektebb futtatást és valóban a minimum fps-en is segít reményeink szerint.
Legtöbb mai játékkal nekem is a minimum fps-el van bajom, ugyanis ugyanaz a játék 2 év után jóval nagyobb hw-t igényel, ami egyébként vicc. Induláskor 10 fps-el kezd, majd felugrik 65-re!!! Ezmiez?1 éve még very high beállítással toltam, ma már csak mediumon fut rendesen ugyanazzal a hw-al. PS4-en ezzel a problémával ugyanennél a játéknál nem szenvednek az biztos.
Abu meg leírta mi az NV hivatalos álláspontja: vegyél a gépbe mégegy karit aranyáron. Hát szopj@nak lovat ezek is. -
SylverR
senior tag
Tévedsz. A DirectX 12 ott hoz előnyt, hogy meglehet egyszerre jeleníteni egy startégiai játékban többezer, akár többtízezer egységet, és gigászi csatákat lehet vívni, mindezt az engine, és a directx halála nélkül. Ezen felül, ha megszüntetjük azt, hogy a processzort lezabálja a 3D render, akkor a processzor, a gépben levő IGP, és magár a dGPU is dolgozhat olyan fontos dolgokon, mint 3d térpozicionált audió, rendesen működő, "gondolkozó" mesterséges "intelligencia", rendesen működő fizikai motorok, et cetera, et cetera, mindezt úgy, hogy nem kell hozzá fél milliós konfiguráció. Van egy belépőszintű 2-4 magos procid, középkategóriás VGA-d, hajrá. Rakd fullHD-re, kapcsold normálra, esetleg high-ra, és játssz! Ennyi a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Max
- Apple asztali gépek
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drum 'n' bass
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest