- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Feketelaszlo #17 üzenetére
Jövője lehet, hogy van a Linux-nak, de jelene nincs. Senki nem tudja megmondani, hogy a steamos mennyire lesz sikeres. Én drukkolok neki, de nem hiszek benne.
-
Feketelaszlo
senior tag
MS-nek van két erős játékos bázisa: az XBox-os és a PC-s. Mert ha PC-n játszani akar valaki, annak a Windows jelenleg megkerülhetetlen. Ennek próbálnak ellentmondani a kis indie fejlesztők, tudtommal a Minecraftnak is elég jelentős Linuxos támogatottsága van/volt. Véleményem szerint nem egy céget vett az MS, hanem a Windows pozícióját próbálja bebiztosítani a PC-játékok piacán. Kérdés, meddig fogja ezt bírni lóvéval, mert nagyon úgy tűnik, hogy a Linuxot támogató játékoknak van jövője [1],[2].
-
.LnB
titán
válasz
sz.balazs.95 #14 üzenetére
Én nem értem ezt az MS-t. NEm vagyok "MS hater" szó sincs róla. De ez egy baromság. Jó hát persze, csak tudják ők, van ott pár szakértő. De számomra akkor is érthetetlen. Ha arról szólna a hír, hogy megvették kétmilliárdért mondjuk a Rockstart, vagy a Blizzard-ot. Akkor azt mondom ok. Az talán ér 2milliárd dollárt. Bár akkor bele sem merek gondolni azok mennyit érhetnek. De ez a Mojang? Ez nem. Renben van, van sok sok felhasználója és egy Minecraft játéka. De ezenkívül van valami más? Nem ismerem a céget komolyan kérdezem. Vagy elképzelhető, hogy van egy készülőfélben lévő dolog amit az MS már most magának akart?
Érdekesség képp, Steve Ballmer 2 milliárdért vette meg a Los Angeles Clippers kosárlabda csapatot például.
-
-
.LnB
titán
válasz
sz.balazs.95 #12 üzenetére
És mi tartozik hozzá? Mitől ér többet mint mondjuk a Twitch ami 1 milliárdért kelt el?
-
-
.LnB
titán
válasz
sz.balazs.95 #10 üzenetére
És mit foglal az pontosan magába?
-
-
joysefke
veterán
Ennyi pénzért 20-30 darab Mass Effect-Gears of War- GTA - CoD kaliberü/minőségű játékot lehetne 0-ról. fejleszteni.
Komolyan kezdek kételkedni a MS felsővezetésében, ezek mindta teljessen elvesztették volna a realitásérzéküket...
2Mrd dollárból üres levegőt akarnak venni.
J.
-
.LnB
titán
Ez a pénz (számomra) érthetetlenül sok. A Twitch is "csak" 1milliárdba került. A Nokia felvásárlás 7milliárdba. És ez csak egy játék. Komolyan nyomja az MS.
Basszus ennyi pénzért már NFL csapatot lehet venni!
-
Ghoosty
őstag
Én is egyértelműen eladnám ennyiért. Ennyi pénzből bármilyen új saját projektet kezdhetek.
-
Televan74
nagyúr
Megértem.Én is ezt tenném.
(#1) BomiBoogie És van az a pénz!
-
sTERNI
senior tag
De most komolyan... amit akartak, kihoztak belőle. Nagyon rég nem volt benne már komoly fejlesztés. Nézzétek meg a Space Engineers-t : minecrafthoz képest épp csak megszületett de már több tucat különböző funkcióval rendelkező blokk van benne...
Minecraft-ban meg mi van? 6. féle fafajta.. elfogyott az innováció, de nagyon.
Kíváncsi vagyok MS mire lesz képes. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ha közhelyes akarnék lenni, azt mondanám, van az a pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest