- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ponthogy Ballmer miatt romlanak a kilátások. képtelen felrázni a céget, és minden b@romságot meg lehet vele etetni (lást desktop metro).
vagy kéne valós fogást találni az Androidon és betiltatni (kevés az esély), vagy el kellene kezdeni gőzerővel fejleszteni főleg mobil platformon, mert ebből így gáz lesz. -
sh4d0w
félisten
Bazz, egy linuxos icipici véleménnyel az MS oldalán, a MS-boy meg Ballmert idiótázza...
Made my day, skacok! A számlaegyenlege csak azt mutatja, hogy érdemes volt Gates-szel haverkodni. Nem tudok olyanról, ami az ő ötlete, vagy vezérlete alatt aratott totális sikert.
Ballmer nem alkalmas ekkora cég vezetésére - mint ahogy Sculley sem volt az az Apple-ére. A redmondiaknak addig ment jól (a saját szemszögükből), amíg Gates benne volt a napi ügyekben és irányította a céget. Az Apple is akkor szárnyalt, amikor Jobs vezette őket, a kettő között meg majdnem csődbe ment.
-
Ringman
félisten
Ezek után viszont vitatom azt, hogy a céges szegmensben az autocad meg a vasbeton szerkesztés és a többi, általatok említett program lenne a *leggyakoribb*.
ilyet nem is mondtam.
Cad is lenne, ha az amerikai hadseregnek jó a brlcad, akkor másnak is elég kellene lenni.
A brlcad.org-ról:
BRL-CAD is a powerful cross-platform open source solid modeling system that includes interactive geometry editing, high-performance ray-tracing for rendering and geometric analysis, image and signal-processing tools, a system performance analysis benchmark suite, libraries for robust geometric representation, with more than 20 years of active development.alapvetően nem arra való, hogy testelemekből épületeket és tartószerkezeteket tervezzünk vele - ahhoz pl ezek kellenek:
NEMETSCHEK Allplan
Autodesk Revit
Graitec Advance Steel/Concrete
Tekla
stb -
Ringman
félisten
építőmérnöknek/statikusoknak cél-cad (vasbeton-szerkesztés, acélkonstrukciós) nem nagyon van linuxra.
általános FEA/FEM szoftver van, kifejezetten építőmérnöki nincs.ok, ansys-szel és matlab-bel (és mindkettő ingyenes alternatíváival) kb. mindent meg lehet csinálni, de az meg legtöbbször ágyúval verébre, nem beszélve a programok bonyolultságáról, ill nem felhasználóbarát környezetéről.
-
ViZion
félisten
PDF x-1a, a postscript marha nagy és nem vállalják a felelősséget az eredményért. Nyomdai minőség az a rendes CMYK, overprint és egyéb apróságok, ami ahhoz kell, hogy ne kívánják a grafikus halálát
Nem csak PS, Illustrator, InDesign, Distiller, Corel Draw, RIP sw-k, stb.: a linuxos alternatívák elég szerények -ha van, de ez nem vita téma, én örülnék, ha minden működne frankón -
ViZion
félisten
Nem az otthoni cuccokra írtam, arra van alternatíva (magam is linux user vagyok...).
De pl. Creative Suite-ra mutass alternatívát, ami képes nyomdai minőségű pdf-et exportálni. Ne keresd. Cad területen nem vagyok otthon, de Autocad, Corel cad nincs elvileg linuxra, cégnél meg nem fognak hegesztgetni, amikor dolgozni kell.
Sőt! Ismerős cégénél mindenre elég lett volna a LO, fel is tettem. Sajna marha nagy, több oldalas Excel táblákkal dolgoznak, és -még a 3. verzió elején- valóban brutál lassan nyitotta meg, így vett teljes Office csomagot. Mert az idő pénz, és úgy látta megtérül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest