- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
PDF x-1a, a postscript marha nagy és nem vállalják a felelősséget az eredményért. Nyomdai minőség az a rendes CMYK, overprint és egyéb apróságok, ami ahhoz kell, hogy ne kívánják a grafikus halálát
Nem csak PS, Illustrator, InDesign, Distiller, Corel Draw, RIP sw-k, stb.: a linuxos alternatívák elég szerények -ha van, de ez nem vita téma, én örülnék, ha minden működne frankón -
ViZion
félisten
Nem az otthoni cuccokra írtam, arra van alternatíva (magam is linux user vagyok...).
De pl. Creative Suite-ra mutass alternatívát, ami képes nyomdai minőségű pdf-et exportálni. Ne keresd. Cad területen nem vagyok otthon, de Autocad, Corel cad nincs elvileg linuxra, cégnél meg nem fognak hegesztgetni, amikor dolgozni kell.
Sőt! Ismerős cégénél mindenre elég lett volna a LO, fel is tettem. Sajna marha nagy, több oldalas Excel táblákkal dolgoznak, és -még a 3. verzió elején- valóban brutál lassan nyitotta meg, így vett teljes Office csomagot. Mert az idő pénz, és úgy látta megtérül. -
ViZion
félisten
Azért a megszokás, a beidegződések nagy úr.
Sajnos a linux mögött kevés a PR, sokaknak a PC=Windows. Ezen változtat a rengeteg Androidos küty, a robbanás csak most jön, amikor megjelennek az olcsó használt kütyük, az olcsó játékgépek, az okos TV-k, ilyesmik. Szal. tényleg csak idő kérdése.
Persze a céges szegmens más, ahol kiadnak milliókat SW-re, ott nem fognak ugrálni. Ráadásul a leggyakoribb cuccoknak sajnos nincs linux verziója. -
ViZion
félisten
Hááát, anno basic-ben én is írtam programot. Remélem nem másoltam valamelyik nagy cég elképzelését, vagy sorrendjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest