- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... amerikai Play Store-ból felraktam a régi appot ... "
Az "csavarra" ugyanaz, mint a nálunk tiltott - nem "old" - verzió, csak a lokáció miatt más a neve. Próbáld ki!
https://play.google.com/store/apps/details/?id=com.google.android.apps.walletnfcrel
... és most tedd mögé ezt: &hl=en&gl=US
Ugyanúgy fog viselkedni, mint az apkmirror-ról vagy "okosban" (amerikai v. angol fiókkal) feltelepített alkalmazás. -
aRm1n
aktív tag
UPDATE:
Kipróbáltam többször is boltban fizetve, hibátlanul működik. Ahogy valaki már említette, nagyságrendekkel gyorsabban teljesül a tranzakció a Simple.hez képest (terminálhoz közelítés közben nagyjából 1 másodpercen belül csippan). Kíváncsi vagyok, így is letiltja-e az appot a Play Store... nekem igazából ez elég is lenne, nincs szükségem pénzügyi szolgáltatásokra a Google-től... -
aRm1n
aktív tag
Azóta kipróbáltam még azt, hogy amerikai Play Store-ból felraktam a régi appot, és azzal úgy tűnik, működik. Fizetni még nem próbáltam vele
VISZONT: rájöttem, hogy azért tűnt el a Fiókszolgáltatásokból a Google Pay, mert a hozzáadott Revolut Online kártyám valamiért leválasztódott a GPayról (más contactless fizetési eszköz meg nem volt hozzáadva). Mi lehet ennek az oka?
-
Somatom
veterán
Mindenki úgy oldja meg, ahogy akarja. Én úgy voltam vele, hogy az apkmirror nem kamu oldal és ha mégis belenyúltak volna az alkalmazásba, akkor úgyis elhasalna a Google integráción. Ha meg nem, akkor a Google kenje a hajára az ellenőrzését!
Az eredmény az, hogy rendszeresen letiltódik az app, de ez egyáltalán nem befolyásolja az alá rakott Curve kártyás vásárlásaimat. Ma is legalább öt helyen fizettem a telóval és nem volt semmi gond, pedig az app már napok óta le van tiltva.
Az más tészta, hogy nekem kb. másfél éves a Curve kártyám, tehát még nem Magyar BIN -es. A Curve topikot olvasgatva úgy látom, hogy ez a Magyar BIN a probléma, tehát hiába minden Google trükközés, mert a labda most a Curve térfelén pattog. -
kano
nagyúr
Így használom már hosszú hónapok óta. Egy sima magyar címmel regisztrált Google fiókban változtattam meg a címeket egy amerikaira és a Pay profilom sem magyar (van amerikai és angol cím is).
Minden csont nélkül megy. A Playben is mindent elértem ami itthon nincs, $-ban fizetek az appokért és a Pay is kiválóan megy (Ft-ban terhel). Megy a Curve és a Revolut is.
Kell egy Google profil és egy Pay profil ami nem magyar. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez szerintem több okból felesleges volt.
• Teli van olyan szolgáltatásokkal, ami csak az Amerikában használható.
• Akiknek ki lett találva, ill. használni kellene, azok is rühellik (érdemes beleolvasni a véleményekbe)
• Ezt már itt vagy valamelyik hasonló témával foglalkozó topic-ban (sajna 3+ topic foglalkozik közvetlenül v. közvetve a Google Pay-el) írta valaki, hogy amcsi tel. szám kell hozzá.
• Sajnos kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy lassan itt az Android 11 (jó, tudom, hogy már van, de úgy értem, hogy széles körben ...) és a Google talán mostanra vált képessé arra, hogy rendesen integrálja ezt a szolgáltatást a saját rendszerébe. Persze a gyakorlat néha mást mutat. -
Magyar régió.
Közvetlen playből nem látod.
Böngészőből a "google play app" keresésre feldobja első találatnak a playáruházas appot,onnan elérhető.
Kiírja,hogy nem elérhető az ön országában,de ott van az engedélyezés gomb felette és enged is rábökni.
De ahogy feljebb írtam,csak újraindításig látod,utána megint engedélyeztetni kell.
Szerintem hamarosan nálunk is lesz 100% hivatalosan működő app. -
Xiamiaunál (Redmi Note 9 Pro) be tudom állítani a telefon beállításai között,hogy melyik legyen az alapértelmezett fizetési mód (KH mobilapp,vagy Gpay) és azt is hogy ha mondjuk a Gpay az alapértelmezett,de megnyitom a KH Mobiltárcát akkor azt fogja használni,nem az alapértelmezettet (ez fordítva is működik).
Amúgy nálam megy a Gpay app,play áruházban raböktem az engedélyezés gombra és meg is jelent az app a telón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest