- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ezt mondod te, meg néhány ismerősöd, akiknek épp mi volt a baja vele, nem tetszik, v nem tud benne vmit megcsinálni? Aztán lehet olyan szintű userek, akik egy vezérlőpultot nem tudnak megnyitni stb., akkor nincs min csodálkozni...
Szervert te hoztad fel, van benne csempe, na és? Nem csak modern felület van ott se, ha jól tudom és lehetett olvasni olyan véleményeket is más topikokban, ahol egyes helyeken nem hüledeztek tőle különösebben.
Már mért lenne borzalam, mit használtál te, v még leragadtál 8.0-nálAzóta van ám 8.1, 8.1 U1, amibe sok kényelmi funkció be lett építve, alapból asztalra bootol stb. De asztal rész, amúgy is teljesen uaz, mint a Win7-nek, csak Aero Glass nélkül, abban mi annyira nehézkes? Modern UI-t kezelgetni szintén könnyű egérrel, nem kell tablates ujjmozdulatokkal, illetve használni se nagyon kötelező.
Ha éppen hiányzik a Start menü? Ott van ingyenes Classic Shell, meg vagy 8-10 féle free alternatíva, amikben Charms Baron át csomó minden 1 kattintással letiltható, ha vkit annyira zavar. Ha vki Win7-re a Skype-ot le tudja tölteni és fel tudja rakni, akkor erre is egy CS-t. Ehhez nem kell megvárni a Win9-cet.
Akkor meg? Technológiailag meg azért tud nehány pluszt, igaz ki mire vevő ugye. De, h nem ajánlható, az szerintem kicsit vitatható, mert sokan igazából bele se mélyedtek, v 8.0-nál leragadtak stb., de pl. CS van arra is, tehát annál se akkora probléma. De te, határozottan kijelented, megindoklod, v nem, h már pedig ez akkor se jó, mert csak, hát nem tudom... -
King Unique
titán
Mért, ezt én se értem...?
Mert ok, ha vki azzal jön nem tetszik, nem akarja megszokni (pedig meg lehet), de azt már ne állítsátok, h nem lehet mindenre használni, amire a 7-est, v h annyival sz@rabb lenne...
Pont nemrég rádugtam W7-re a WP-s Nokia telót, nem minden komponenshez talált eszközillesztőt, erővel le akart töltetni vmi külön szoftvert...Win8+on nem volt hasonló gondom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest