Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szatyor95

senior tag

válasz Habib[HUN] #64 üzenetére

Már megint klikket írtam KLIK helyett. :D

Ezek szerint nem csak az iskolákat szórakoztatják. Bár nekem még csak erre van rálátásom, mint végzős diák, és kezdő rendszergazda. Kedvenc esetem az volt, mikor a titkársági nyomtatón kívül az összes többit kukázni kellett két épületben is, mivel úgy döntöttek odafent, hogy egy épületbe csak 1 nyomtatót engedélyeznek. Ez egy színes lézernyomtató lett. Kellett bele toner, szó nélkül adtak. És meg is kellett volna javítani kicsivel ez után. Na erre nem adtak pénzt, mert színes nyomtató nem lehet. :W

Itthon az is a gond, hogy "jó a régi", holott sokszor nem csak a funkciók tárháza bővült, hanem nőtt a biztonság is. Aztán ha nem így van, akkor meg mindenből kell a szuperextraultimatepro, mert az a legnagyobb. Az mindegy, hogy a fele tudást ki sem használja, de azért kell. Persze warezolva, ráadásul még véletlenül sem megbízható helyről, nehogy ne legyen benne vírus.

törölt tag

válasz Habib[HUN] #68 üzenetére

Tegnap előtt jelentettek be egy 23 éve létező bugot a Bash-ben. Mára javították.

„Csak azt olyan kevesen használják”
    Jaja. Mindenki használja, aki netezik.

(#69) Klaus Duran
    A 10+ éves azt jelenti, hogy azóta van ott, nem azt, hogy azóta ismert. De ilyenek a Windowsban is simán vannak. Nézd csak meg ezt a listát. Rengeteg olyan hiba van benne a legújabbak között is, amely az XP-től kezdve a Win 8.1-ig mindenben benne van. És csak azért az XP a legrégebbi a sorban, mert a korábbiakat nem pecselik. Lehet, hogy 1988 óta benne van.

• maxxenergie

senior tag

válasz Habib[HUN] #57 üzenetére

Ezt írtam én is :C 30K alatt nem lehet megúszni, de ehhez érteni is kell, Hogy milyen gépet sóznak az emberre (minimum 2 magos Core2 vagy Dual core proci - 2 GB DDR2 kéne), és mire szeretné használni. Nyilván GAMER gépekről most nem beszélünk, hanem olyan gépekre való átállásról, melyen a WIN7 szépen menne hogy leváltsa az XP-t. Nyilván nincs XP fikázva lejárt ennyi jó volt, nem támogatott érthető ahogy írtad..

Tehát cikk alapján akinek van pénze 30K körül ért hozzá segítenek neki korrekten stb az vált gépet Op rendszert, akinek nincs nem ért hozzá és azt gondolja-látja hallja hogy sokkal jobb gép kell a 7-nek 8-nak az marad..XP-n és elég sok ilyen van már ismerettségemben több havernak családtagnak segítettem a fejlesztésben ez miatt, és akkor lepődtek meg mikor mondtam nem kell itt nagy dolgokra gondolni a hardware terén de nincs ingyen. és használt dolgokról beszélünk persze..

Intézményeknek sincs mind1-nek darabonként 30K kerete 2 magos Brand gépekre sajnos, melyen már mehetne a WIN7 például fogyasstás stb csökkenés mellett . A gyerkőc számtech suliba jár, és a mai napig egymagos 10 éves konfigok vannak (cerka 512 -1 Gb ram), melyeken "tanulnának" valamit, de többször elmaradt az óra, mert nem lehet érthető okok miatt még XP-vel sem dolgozni nagyon, és 30 gépet kicserélni 30K/DB cca. 1 milla hogy WIN7 legyen rajtuk.

Új hozzászólás Aktív témák