- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
„A wordben meg minden kezdő idézőjelet ki kellett cserélni alsóra...Röhej az egész.”
Ez nem teljesen igaz így. Én is azt csináltam, de a másodikat is át kellett alakítani mert az se normális volt. Azt hiszem két sima aposztrof vagy nem tudom. De a lényeg, hogy emiatt ha jól emlékszem két pontot vesztetem mert csak az elsőt alakítottam át a magyarnak megfelelően.
Eleve az infóérettségi az arról szól,hogy ki, hogyan ismeri az officet. Wordben volt egy feladat, hogy miden alcím és az azt követő bekezdést be kell állítani olyanra, hogy mindenképpen egy oldalra kerüljenek. Oldaltörés nem jó megoldás. A helyest nem tudtam, de elég rosszindulatú a megoldókulcs. Ugyanis pl.: 9. feladat ez volt és a 10. fele is ez. A 9. egy pontot míg a 10. két pontot ért. A 10.-ben a két pont nem megbontható. Így ha a 9.-et nem tudtad akkor a 10-es is mínusz két pont. Így egy valami nem tudásával mínusz három pontot szereztem mert csak. Nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest