- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Nem érted az iróniát. Sajnálatos módon manapság mindenki önjelölt bétateszterré kell hogy avanzsálódjon, aki azonnal bevásárol, amint megkezdődik a forgalmazás.. Az összes gyártó lassan sz@rt ad ki a keze alól jó drágáért, aztán mikor már eladtak belőle pár milliót és hőzöng a nép, elkezdik reszelgetni. Az én olvasatomban a normális ember (átlagfizetéssel) mielőtt kiad mondjuk 150ezer magyar forintot, először legalább utánaolvas, hogy mire adja ki. Ha meg nincs még róla tapasztalat, akkor megvárja amíg lesz, engem pl. szétvitt volna az ideg, hogy kiadok egy valag pénzt, és ilyen triviális problémákkal kell számolnom..
Nyilván a mostani tulajok is bosszúsak, de aki ebben a profitorientált és lehúzós világban utána se néz előzetesen hogy mit vesz, az meg is érdemli.
Ja, és a Blade-nek semmi köze ehhez, de nyilván ezzel is kivártam a tapasztalatokat, és csak utána vettem meg. Nem volt egy nagy összeg, viszont kicsit tuningolva 100%-ig kielégíti az igényeimet, plusz kevésbé kapok ideggörcsöt ha valami történik vele, mint ha egy 150ezres mobilom lenne, és azzal történne valami.. Hiába gúnyolódsz, van különbség!
-
gabe8719
senior tag
Egyszerű a képlet.. Az önjelölt bétateszterek, akik minden előzetes piaci tapasztalat nélkül megvesznek egy ilyen drága eszközt, hát várakozzanak, megérdemlik.
A Nokiának meg gratula ismét, csak így tovább! Szomorú, de lassan kitúrják saját magukat az élbolyból..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest