Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Depression #25 üzenetére
Hat az iPhone reszt tudnam cafolni
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Depression #25 üzenetére
Mondjuk a faék az elég, BMW M tulajok is biztos tudnának mesélni ...
iPhone ellen viszont nincs érvem, az biztos hogy "tökéletes"
-
DummyBoy
senior tag
Érdekes dolog ez a rövid üzemidő.
Én ha nekifekszem a Lumia-nak akkor fél nap alatt megeszi az akkut.
Viszont a hétvégén leteszteltem, és okosan használva, ha nem lóg a neten és 3G-n, csak akkor ha kell, nincs 4 fiók folyamatosan szinkornizálva, csak simán telefonálni és néha-néha leveleket olvasni és netezgetni használtam, úgy 2 nap 1x óra után ment le energiatakarékosba. (Bírta volna szvsz tovább is, 2 nap 8 óránál még 1 nap 3 óra hátralévő töltést írt, de nem bírtam magammal és elkezdtem szórakozni a TellMe-vel
)
Természetesen egyik sem "normál" használat egy ilyen telefonnál, ami a netre lett kihegyezve, de kiváncsi vagyok vajon a rövid üzemidő hogyan jelentkezik és milyen használat mellett ilyen rövid?
Az, hogy a javítás nem lesz kész pár nap alatt az nem meglepő. Maga a javítás már lehet kész van, de aki minimálisan is jártas a programozásban, és képben van kicsit a komolyabb dolgokkal, az tudja, hogy ha egy ilyen dolgoban változtatást akar eszközölni azt keményen tesztelni kell ... és ez idő ...
Arról nem is beszélve, hogy aki kicsit is ért a teszteléshez az tudja, hogy lehet majdnem tökéletes tesztet készíteni, de ha minden egyes termék (Nem csak mobiltelefon!) minden egyes darabját teljesen és 100%-ban tesztelnék, hosszú időkön keresztül, akkor bizony most mindeki abakuszt és logarlécet használna, míg a gazdagok villognának a 1100-ás Nokiákkal, mert az ilyen elektronikai eszközök bizony többe kerülnének mint egy családi ház ... (És még akkor sem lehetne tökéletes terméket kiadni ...)
És hogy ne csak trokklodásnak tűnjön amit írok: Soroljatok fel 3 tökéletes terméket
-
Gadgetfun
tag
Ez van, bele kell törődni. Már az iOS5.0 problémáiról szóló cikknél is írtam, egyre gyakrabban fog ilyen előfordulni, ahogy a telefonok és a szoftverek egyre bonyolultabbak lesznek. Egyszerűen lehetetlen hibátlan telefonnal kijönni, minden lehetséges hibát kiküszöbölni a premierre, mert sürget a megjelenési határidő, ami ráadásul egyre sűrűsödik is, a konkurencia hatására, és a vásárlók elvárásai miatt.
Kíváncsi lennék, akkor mekkora sírás lenne, ha mondjuk másfél/két évet kéne várni egy-egy csúcsmodellre, vagy még többet... -
mrhitoshi
veterán
válasz
Armagedown #15 üzenetére
Én csak ennyit mondok erre a hsz.-re:
Olvasd el a hírt mér egyszer. -
Dada(SzB)
tag
nemet T s lumia teljesen feltolve:
Full Charge Capacity: 1522 mAh
Remaining Charge Capacity: 1318 mAhes elvileg a kov frissites felviszi majd 1450 korulre...
-
gaben88
őstag
válasz
superecneB #5 üzenetére
A Szoftver és a FW más. A szoftvert a MS csinálja a FW-t a Nokia. Valószínűleg a feszültségek és egyéb hülyeségek miatt különbözhet a FW régiónként és itt lehet a bibi! :S
-
atike
nagyúr
Nem írom le még egyszer... De ide is idevág...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Armagedown #15 üzenetére
Azt hiszem, hogy ide talal az alairasom.
Gondolom te mewg videon se lattad a rendszert es jossz ide trollkodni. Gartulalok neked -
Воланд
titán
válasz
Armagedown #15 üzenetére
megsugom, hogy ez nem az ms hibaja.
-
Armagedown
őstag
Most komolyan azt vártátok hogy a Microsoft egy normálisan működő dolgot adjon ki a kezei közül ?
Elég nagy naivitás az ilyesmi -
negyven2
veterán
válasz
superecneB #5 üzenetére
Az OS az egységes, csak a firmware különbözik. Itt fw. gond van inkább Samsungnál is van vagy egy csomó fw., gyárilag függetlenből is - ami hivatalos magyar 24 hónapos Samsung garanciával van - van vagy 10 itt. Hogy mi jó nekik azt nem értem. Lumia 800-nál is csak a készülékek egy részét érinti pedig ua. az készülék csak más fw. van rajta.
-
kolosanyi
veterán
Szinte az összes új felsős cucc banális hibáktól henzseg. Ébresztő gyártók!
-
gabe8719
senior tag
Nem érted az iróniát. Sajnálatos módon manapság mindenki önjelölt bétateszterré kell hogy avanzsálódjon, aki azonnal bevásárol, amint megkezdődik a forgalmazás.. Az összes gyártó lassan sz@rt ad ki a keze alól jó drágáért, aztán mikor már eladtak belőle pár milliót és hőzöng a nép, elkezdik reszelgetni. Az én olvasatomban a normális ember (átlagfizetéssel) mielőtt kiad mondjuk 150ezer magyar forintot, először legalább utánaolvas, hogy mire adja ki. Ha meg nincs még róla tapasztalat, akkor megvárja amíg lesz, engem pl. szétvitt volna az ideg, hogy kiadok egy valag pénzt, és ilyen triviális problémákkal kell számolnom..
Nyilván a mostani tulajok is bosszúsak, de aki ebben a profitorientált és lehúzós világban utána se néz előzetesen hogy mit vesz, az meg is érdemli.
Ja, és a Blade-nek semmi köze ehhez, de nyilván ezzel is kivártam a tapasztalatokat, és csak utána vettem meg. Nem volt egy nagy összeg, viszont kicsit tuningolva 100%-ig kielégíti az igényeimet, plusz kevésbé kapok ideggörcsöt ha valami történik vele, mint ha egy 150ezres mobilom lenne, és azzal történne valami.. Hiába gúnyolódsz, van különbség!
-
gabe8719
senior tag
Egyszerű a képlet.. Az önjelölt bétateszterek, akik minden előzetes piaci tapasztalat nélkül megvesznek egy ilyen drága eszközt, hát várakozzanak, megérdemlik.
A Nokiának meg gratula ismét, csak így tovább! Szomorú, de lassan kitúrják saját magukat az élbolyból..
-
gzbotii
nagyúr
es ugyan miert? Nekem jelenleg a kedvenc mobil OS-em a WP7, hasznaltam is es a kovetkezo is az lesz es az alomtelo a Lumia 800, allig varom, hogy egyet beszerehessek.
De az, h a telo enyit bir es nem javitjak hamar...az azert szerintem gaz.
Mond el, miert is vagyok troll? Vagy szerinted ez igy oke?
-
gzbotii
nagyúr
Na az azert milyen, veszel egy ilyen teleont ( jelenleg nem keves penzert) es aztan majd az unnepek utan -mert mi most megyunk vakaciozni- adunk egy javitast
En valahogy nem ezt varnam e nokiatol. Bar a szoszmotoles az pont az vedjegyuk
-
superecneB
őstag
válasz
solanthugor #2 üzenetére
És minek köszönhető, hogy bizonyos régiókban eltérés lehet. (Eddig azt hittem, hogy van egy megírt letesztelt op rendszer, és ezt kapja mindegyik telefon, az adott régióba szánt telefon csak egy fordítást kap adott esetben.)
-
Воланд
titán
válasz
solanthugor #2 üzenetére
es ha meg is egyezik a szoftver, meg az sem garantalt arra, hogy ugyan ugy mukodik. mondjuk en a samsungbol indulok ki.
-
solanthugor
aktív tag
válasz
superecneB #1 üzenetére
Előfordulhat hogy régiónként különböznek a szoftverek kicsit, és emiatt nem jelentkezik mindenhol.. tipp...
-
superecneB
őstag
Ez hogy lehet, hogy csak néhány készülék esetén jelentkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest