Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceLotta
újonc
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Frissítettem a Lumia 640 XL-em Windows 10-es op. rendszerűre, és utána egész remekül működött, kivéve, hogy eltűnt az összes telefonszám, amit rámentettem. Pár nappal ezután megint kért egy telefonfrissítést, ami után sok helyre nem tudok belépni. Kidob a beállításokból, a Messengert sem engedi megnyitni, és nem értem miért. Kiszedtem az aksit, többször újraindítottam. Valamit még kellene csinálnom? Még frissíteni, vagy tisztogatni az alkalmazások között, vagy valami vírusszűrőt feltenni/elindítani? Lehet, hogy összeszedtem egy vírust a netről? Nem igazán értek ehhez...
Tud valaki esetleg segíteni?Köszönöm szépen!
-
betegphiu
senior tag
válasz
tothferenc #99 üzenetére
-
tothferenc
aktív tag
remélem azért még valaki olvassa a forum témát
adott egy telenoros 640 lte, és még mindig nem tudom feltenni rá a 10-est. Build alapján a legfrissebb van rajta ( legalábbis a microsoft device recovery szerint). Valakinek valami építő ötlete?
-
Christena
csendes tag
wow this is one of the great news
-
tomboy0013
veterán
Azért mert neked nem tetszik valami még az intelligens megnyilvánulást nem zárja ki. A jövőben figyelj rá, hogy az ilyen primitív szarozást kerüld el mert az ilyen emberek véleményére nem sokan adnak. Mellesleg flame keltés miatt pihit is kapsz. Szóval csak okosan.
A rendszerrel nincs semmi gond, csak nem neked való, ennyi. Én évek óta ezt használom és még nem támadt igényem váltani a konkurens platformok egyikére sem hiába próbáltam ki például az iOS-t hosszabb távon is. Az androidból például a rövid táv is elég volt. Akármennyire nem tetszik akkor sem süllyedek le a szarozás szintjére mert az minden csak nem építő jellegű kritika. -
wjbhbdux
veterán
Jól értesültek szerint már csak a 650-et szórják ki aztán nem lesz soha többet Lumia, hanem csak Surface teló iPhone ellen/áron [link]
-
Mercel
senior tag
Nem tudom eddig milyen telefont / rendszert használtál de alapos próba nélkül eszedbe ne jusson WP mobilt venni!
Nekem Lumia 930-am van és bár a készülék maga nem rossz de a WP rendszer miatt konkrétan rühellem. Ennél szarabb mobil op rendszer jelenleg nincs a piacon.
Úgyhogy óvatosan a bevásárlásssal..
(tegnap beszéltem egy Microsoftos fickóval aki 10 perc beszélgetés után mondta, hogy a céges WP-s mobiljaból szépen átrakta a régi Iphone-ba a kártyát mert szerinte is használhatatlan a rendszer. -
t3tv3s
tag
-
Gusztáv
addikt
Kevés fénynél a 640XL kamerája jóval gyengébben muzsikál (nincs OIS), videó felvételnél a 3. mikrofon is baromira hiányzik. Már a kijelző tapintása is teljesen más élmény. Nekem a műanyag hátlappal sem volt semmi bajom, szerintem messze a legjobb megoldás a fém keret + műanyag hátlap. A QI töltés is egy baromi jó dolog, nem is nagyon tudok már 100e körüli telefont, ami támogtta. Dupla ledes villanó ide-vagy oda a 830 mérföldekkel jobb képet csinál a 820-nál kevés fénynél.
-
tom_87
tag
válasz
ToniSoprano #60 üzenetére
Micsoda sebesség
-
tixem
addikt
válasz
Blindmouse #70 üzenetére
A 640 XL kamerája azért nem sokban van lemaradva a 830-tól, legalábbis a tesztképek alapján nekem nem egetrengető a különbség.
"Műanyag játék": a 830 sem különb a tejfölösdoboz hátlapjával. Egyedül kijelzőben meg dizájnban veri a 640-et, másban ugyanolyan középszerű tucattelefon, mint akármelyik másik Lumia. Ez ne indokoljon már 40 ezres felárat.
És nekem ez szúrja a szemem, a 830 megjelenéskori ára 100 ezer volt, de mire föl? Hova lett például a 820-on még meglévő dupla ledes villanó a kamera mellől? -
Gusztáv
addikt
válasz
Plazmacucci #76 üzenetére
Fura, nálam múltkor 930-on 84 tab volt nyitva. Meg is lepődtem erősen, mert nem nagyon szoktam nyomogatni a tab váltó gombot, én általában egyszerre egy oldalt olvasok. Csak ugye pl Facebook-ból ha egy linkelt cikkre kattintasz, akkor új tabon nyitja meg, na így jött össze a 84. És akkor sem töltötte újra az indexet, pedig a buszon olvastam, majd utána kb egy órával otthon néztem rá újra.
@tixem: a CLA merci meg egy túlárazott golf, mert ugyanaz a padlólemez. Aki fogott már 830-at a kezében az tudja miről beszélek, iszonyat minőségi az a telefon. Egy csomó ember nem is tudja mi az a SOC, a 830 WP 8.1 alatt kifogástalan sebességgel működik. Egyedül a Rich Capture-ös képek feldolgozásánál érződik gyengének, ott is 3-4 kép után kezd el gondolkodni. -
Воланд
titán
válasz
ToniSoprano #82 üzenetére
szerintem meg tok gaz, amikor olvasok valamit, atvaltok egy masik app-ra, visszavaltok es ujratolti ugyan azt a cikket.
-
ToniSoprano
addikt
De az szerintem nekem jó ha újratölti, mert ha egy lapra váltok akkor 98%-ban a legfrissebb állapotot akarom nézni. Én ahogy észrevettem akkor tölt újra, ha a tartalom frissült időközben, pl. a fórumírásnál ezt nem tette meg, pedig sok mindent elindítottam közben össze vissza. Mondjuk nekem mondom az Explorernél a háttérfolyamatok le vannak tiltva, mert volt amikor szívta a keretem a háttérben.. A böngészés alig használ mobilnetet pl. skype videóval, vagy Spotify sokkal többet leszív a mobilnetből, de a legalapabb 2 Gb/hó-s mobilnet jellemzően nekem így is elég.
-
Воланд
titán
válasz
ToniSoprano #80 üzenetére
teljesen random, hogy melyik keszulek melyik oldalt es mikor tolti ujra. es az is teljesen random, hogy valoban ujratolti (ergo van adatforgalom), vagy csak a cache-bol rendereli ujra.
-
ToniSoprano
addikt
Most próbáltam ki ezt. Whatsapon írtam, telefonon hívtam valakit. Spotifyt elindítottam, zenéket hallgatok. Vibert, Facebookot elindítottam, vissza tudtam térni az íráshoz. Mondjuk nekem Exploreren a háttér folyamat le van tiltva. Szerk. azt is kipróbáltam, hogy több új lapot megnyitottam, mindig vissza tudtam ide térni, a hozzászóláshoz.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
ToniSoprano #78 üzenetére
Ez az újrabetöltés iOS-re is jellemző és amellett hogy pazarolja a mobilnet limitedet komolyan, még idegesítő és káros is. Pl. elkezdel írni valamit egy fórumra, vagy kitölteni egy ürlapot, de át kell lépned egy másik fülre, vagy másik alkalmazásba és mire visszalépsz minden eltűnt, amit beírtál, mert újra tölti a lapot. Ez így hulladék. (az iOS-es Safari is az)
-
ToniSoprano
addikt
Az Explorerrel mi a bajod, engem megfelelően kiszolgál, baromi stabil, gyors.
Ezt a lap újratöltést nem annyira értem, ha percekig nem használsz egy lapot akkor általában frissül, pl. egy fórumon új írások vannak, nyilván a legújabb infot akarod kapni, ezért jó ha frissül ha átváltasz rá.
Tényleg csinálhatná ezt a háttérben is de akkor mindig amikor kicsit frissül az oldal a háttérben újratölti az oldalt, ami ha pl. félóra múlva mész vissza az oldalra tök feleslegesen szívja az akkut, mobilinternetet. -
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #76 üzenetére
10 tab mondjuk nálam droidon se volt , de lehet van ilyen.engem sokkal jobban idegesít az hogy a lapok kilépéssel nem záródnak be,illetve ha oldal váltó nezetbe vagyok nem tudom mi alapján sorolja,plusz néha az előző oldal képet mutatja is,az meg épp bezárom. Bárcsak lenne egy chrome, és talán nem "szeretném " ennyire a rendszert
Google motort se szereti a rendszer amúgy. Ebay bug külön vicces .
Módosítok, inkább úgy fogalmazok hogyha legálabb ez rendesen működne a sok idegesítő dolog közül,akkor jobban el tudnám viselni a rendszert. Igy lehet nem naponta,hamem csak heti egyszer vágnám falhoz. -
Meg ha meg van nyitva 10 tab, olyan tetű lassú, hogy megnyitni még egyet vagy 10 mp. Ezen felül rendesen dolgozik a háttérben és szopja az akkut, mindaddig, amíg a rendszer úgy nem gondolja, hogy na akkor mától lehet tiltani a háttérben futását. De addig eltelik pár nap ami alatt kihullik a hajad.
Ja az oldalra ugrálós bugot sikerült javítani, leborulok! Én is imádom! -
batai15
félisten
Edge? Még rosszabb mint 8.1 féle explorer.
Tabok közt váltás, bezárás siralmas, illetve folyamat újra tölti az oldalakat ha pl másik tabot váltok. Háttérbe nálam sokszor nem töltött be oldalt, ill olyan is van hogy sokszor csak a 4-5 utáni reload után jelenik meg az oldal. Néha egyéb bugok is fellépnek,de azokat még elviselem. Mindezt egy lumia 640en ,amire decemberbe ment fel a w10. Lehet másnak jó,de én ezeket tapasztalom.
Igaz nem engem kérdeztél, de gondoltam leírom. -
Up! Juj mi megy itt, a sok tudatlan
-
Dawkins
tag
A 8.1-re reagáltam ezt
Mert ott tényleg nincs érdemben használható böngésző pl...
A w10m-ről nem tudok, nem vagyok egy nagy telefonguru és nem merem megkockáztatni hogy el****am és bukjam a garit. De nem is jártam utána sokat, ha meggyőzöl hogy egyszerű és biztonságos felrakni akkor lehet bevállalom
Ha jól tudom az Edge az új böngésző, mi a véleményed róla? Több lapon böngészés is használható?
-
Blindmouse
senior tag
A 640 egy műanyag játék, gyengébb kamerával, fizikai gombok nélkül.
Aki 830-at vesz, az tesz a SOC-ra, meg a gigabájtra, csak egy használható telefonra van szüksége. Teljesen jó az árazása, csak olyan embereknek, akiknek a minőség kell, nem a gigaherc. Szerencsére tudtam venni, amíg még kapható volt. -
HaZse
őstag
Nem tudom, hogy mi bajod van a w10m-el. Telefonálni tökéletesen lehet vele,sőt a telefonálási rész sokkal jobb lett számomra, mint ami 8.1 alatt volt. Nem beszélve, hogy számomra zavaró előbb rezeg, majd csörög helyett be lehet állítani, hogy csöngetés mellett rezegjen is a telefon.
Én kb. 2 hónapja használom elsődleges telefonon (Lumia 930) a w10m-et. És azt kell, hogy mondjam szinte tökéletes. 1-2 reboot a vibernél előfordul, de maximum nem használom a vibert.
-
Dawkins
tag
válasz
Luck Dragon #28 üzenetére
Mert a 8.1 az kész? Ha telefonálni ugyanúgy lehet majd vele akkor nem sokat ronthat a jelenlegi helyzeten...De hátha a W10-re már lesz használható böngésző is.
Egyedül a Here Drive ami értékelhető, és az ingyen Office -
kekegsm
őstag
-
ToniSoprano
addikt
A T-mobil a Nokia C5-03-a anno nem volt hajlandó kiadni a frissítést, ott még mindig a hibákkal teli v12-es firmware verzió volt fenn, a többi szolgáltatón és függetleneknél, már kb. több mint éve a v20-as futott majd utána a v22-es. A v20-as egy csomó stabilitási gondot megoldott, gyorsabb lett a teló, és ingyen office-t kaptunk vele vele stb., de a hibajavítás volt a legfontosabb az egészben. Azért mert T-mobilosak, voltunk több mint 1 évet, de inkább 16 hónapot szívtunk miattuk. Amikor írtunk az ügyfélszolgálatra nekik állt feljebb, amikor az fogyasztóvédelemmel és a kártérítési igénnyel fenyegettük meg őket, két héten belül kijött a T-nél is 22-es frissítés. Majdnem másfél évig tartott náluk amíg a saját T logójukat beletették a szoftverbe...
Azóta inkább függetlent telefon veszek.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Tigerclaw #61 üzenetére
Régen is nagy különbségekkel jöttek a frissítések... Pl a htc 8x 3 hónappal előbb kapta meg a 8.1-et mint a 720-asom... És ott még ország és a szolgáltatók is nagyban eltértek a frissítések időpontjában... Majd meglátjuk most hogy lesz... A lényeg, hogy ez a bughalmaz kezd összeállni, és már az insider verziót stabilan tudom használni az elsődleges telefonomon is. Ez december elején még nagyon nem így volt... Az utolsó update pedig nagy javulást hozott sebességben. És most a fb app is kezd elérni egy használható szintet...
-
Воланд
titán
válasz
Tigerclaw #61 üzenetére
ebbol is latszik, hogy nem tudod, hogy hogyan mukodik a frissites.
az apple konkretan kenyszeriti a szolgaltatokat az altala megadott hatarido betartasara. ha a megadott datumig nincs kesz a frissites ellenorzese (foverziorol van szo), akkor az apple mondhatja azt, hogy akkor innentol nem forgalmazhat az adott szolgaltato iphone-t. na, ezt egyik szolglatato sem fogja bevallalni.
lumiak eseteben meg ugye ilyen utokartya nincs az ms kezeben, akkor fog a frissites megjelenni, amikor adott szolgaltato ugy gondolja, hogy kesz van a tesztelessel. w10-tol lesz mas a helyzet.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tigerclaw #61 üzenetére
Apple képes arra, hogy egyszerre kidobja a frissítést az összes készülékre, és az nem érdekli, hogy a régebbiek pl. 4S-eket a frissítés teljesen téglázza, pedig kb 1-1,5 éve vette a telót akkor. Rokonomnak asszem 8-as frissítés után használhatatlan lett a 4S telefonja. Nem ért hozzá szervízben visszatették jó pénzért a 7-est neki, azóta vigyáz, hogy ne nyomja meg a frissítés gombot, ha felbukkan ilyen.
A 9-essel teljesen belassul a telefon 4S, és 5-ös teló esetén, természetesen egy idő után nem lehet visszállítani a régi verziót ezért is van per ebből most: [link]
Szóval azért máshol is vannak problémák azért a régebbi telefonok frissítésekor. -
Tigerclaw
nagyúr
Ebből is látszik, hogy a W10 mobilon még nagyon bétás. Hogy lehet hogy az MS nem közel egyszerre adja ki a frissítést az összes W10 kompatibilis telefonra? Saját készülék mind, ők tervezték, most is az ő rendszerük van rajta, biztos nem ketten fejlesztik egy pincében az OS-t. Ez nem android ezerféle hardverkombóban, nincs szegmentálva. Ez abszolút szégyen a Microsoftra nézve. (megjegyzem, nem vagyok érintett a dologban a Lumia 800-ammal, szóval nem érdekel hogy mikor kapnak frissítést, de ez nagyon gáz)
Az Apple képes erre, az MS meg nem?
-
ToniSoprano
addikt
Azért semmilyen új rendszer nem tökéletes az induláskor lásd Iphone 6 plus bemutató, 3:00-tól érdekes nézni: [link] Persze az Iphone sohasem laggol...
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok mikor ér el hozzánk a frissítés.
-
cellpeti
nagyúr
hiába a jó hardver, ha nincs rá jó program
-
Scholes9
nagyúr
Én szívesebben látnék újra Nokia Lumia telefonokat, bár nem ekkora téglák formájában
-
-
Burt1793
veterán
Ha 830-at vettem volna 930 helyett, szerintem még most is meglenne, nem csak az soc számít, sőt... egy bizonyos szint felett nem számít (persze ha játszik a telefonnal az ember és FHD-s kijelzőt szeretne 5 colon, akkor kell az erős hardver, amihez jön a melegedés, merülés stb.). Csak meg kell nézni a 830 és a 930 üzemidő tesztjeit.
-
Neurotoxin
őstag
+1 a 830 egy nagyon eltalált készülék lett, úgy is hogy nem fogyott belőle sok. Mikor tavaly sim kártya cserére vittem be a Telekomba áprilisban, az ügyintező srác mellétette a fehér 930asát és hüledezett, hogy milyen vadul néz ki mellette feketében.
Viszont ON: ha ekkora a káva alul, miért nem fértek el az előlapi gombok? Értem én hogy minden topikban, mindenki ezt kérdezi, de akkor sem értem.... A specifikációk tetszenek, de az elő és hátlap semmi egyediséget nem tartalmaz. A 830on legalább a lencse körül nagyon klasszul odadizájnolták a kerek lencsevédő műanyagot/üveget?)
-
gabor907
tag
820 jó volt! Azóta szar a 8-as széria... és ez is az lesz... sajnos :/
-
Arcanine
tag
válasz
Meteorhead #41 üzenetére
Bocsi
-
shteer
titán
válasz
Meteorhead #41 üzenetére
én remélem még nem
-
Meteorhead
aktív tag
Picit off, de valaki meg tudja mondani, hogy nincs-e a Windows 10 Mobile-nak hasonló oldala, mint a denimnek volt anno, ami folyamatosan mutatta, hogy mely országokba jutott már el a frissítés és milyen szolgáltatóknál érhető el? Elvileg a németeknél már a 640XL-re is elkezdték kitolni. Nagyon bízom benne, hogy itthon is hamar elkezdik.
-
tixem
addikt
válasz
Feri bácsi #37 üzenetére
Felraktam egy hete a W10 preview-ot, nem rossz de nem váltja meg a világot. Igen tudom, hogy csak preview de a 8.1 is az volt amikor felraktam, de az nem akadt, nem fagyott nem bolondult meg az áruház és legfőképp működött minden. A minap fedeztem fel, hogy ez a groove music nevű borzalom a zenéim jó részét nem játssza le, itt döntöttem el, hogy törlöm a búsba a 10-et és teszem vissza a 8.1-et.
-
crue
őstag
Tennék egy próbát Windows-os vonalon, de a Microsoft bénázása miatt lehet, hogy kihagyom. A jelenlegi generáció 2 db készüléke közül az egyik a teteje a másik meg az alja. Közötte pedig nincs semmi, csak a pletykák. 950-et nem veszek mert ha nem jön be, akkor a nyakamon marad (ha az MS-nek sem megy az eladás, nekem miért menne). Az 550 pedig nagyon kevés. Pletykálnak 650-et (ami egy az egyben 550, wtf?), 750-et, 850-et amikről semmi biztosat nem tudni. Hónapok telhetnek el, mire ezekből lesz valami, addigra viszont elcsábulok más felé. Az MS szándékosan vágja maga alatt a fát?
-
pete_21
addikt
Látom nem vagyok egyedül, akinek ez a méret túl nagy.
Max. 5"-os az, ami még megfelel, bár egy 4,7"-nak jobban örülnék. Lehetőleg FullHD, 2 GB ram. És nem ártana Qi töltés sem.
Attól félek, hogy kompromisszumos lesz a választék. De meglátjuk majd. -
Burt1793
veterán
Nagyon hardcore ez az előlap így fehérben. Ijesztő.
-
Hadrian
tag
A gsmarena kicsit máskép tálalta a hírt (850 vagy 750), és egy képernyőfotót is mellékeltek.
http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_850_or_750_gets_certified_in_china-news-16058.php
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #28 üzenetére
Az 550-en se egèszen jó mèg. Pl minden sms küldèskor rebootól
-
Ha hozzánk is elér a W10 én nem fogom egyből fel tenni a 640-re . Én úgy gondolom hogy hiába mondják rá hogy késznek ítélik, szerintem nem az. Majd megvárom az első kommenteket,tapasztatókat a felhasználóktól, mert én abban jobban bízom, mint hogy az ms marketingjében.
-
gerii
addikt
5,7-tel ez nem nagyon fog fogyni, főleg ha kameragombra sem futja.
-
igori
tag
Fehérben nem a legütősebb...
-
Polllen
nagyúr
Az ilyen 5,7"-s telefonokkal ügyesen robognak afelé, hogy mástól vásároljak...
-
dredbiro
senior tag
hardverileg oké, remélem szoftveresen is patent lesz, és adnak a felhasználók véleményére. várom !
-
kbyte1024
veterán
Szerintem kamu ez a kèpatló.
-
Fejvadi
nagyúr
5" keskeny keretekkel jobb lenne.
-
Potrien
senior tag
Tán nem is baj ha még nem jön ki pár hétig.
Legalább tovább csiszolgatják ,hogy jó legyen. -
Воланд
titán
"Megkezdte a Microsoft a Lumia 640 európai frissítését Windows 10-re"
az ms nem kezdett meg semmit, max a szolgaltato.
-
tixem
addikt
Ha ez lesz a 850 akkor viszlát WP. Hogy néz ez ki?
Azok a kávák, oldalt is, felül is. alul is.... Hol a dedikált kameragomb? Minek 5.7", kisebb nem lehetne? Pl mint a 640 meg a 640 XL példájára?
Nem baj, van előlapi vaku a sok műmájernek, az a lényeg. Legalább lenne foganatja annak, hogy levették az érintőbillentyűket és berakták a képernyőbe.
Nagyon remélem, hogy ez csak egy rossz vicc. A hardver egyedül az ami értelmes. A többi kuka. -
janeszgol
félisten
Szép telefon lesz ez a 850, ha így fog kinézni. A spec is oké. No de vajon a szoftver is felnő a minden napokhoz? (Újra. Mert már volt a toppon.)
-
Gasd Tasd
újonc
Az alsó káva egy on-screen button-ös telefonhoz egy kicsit nagy, de amúgy tetszetős lehet feketében matt hátlappal
-
QwErTy42
addikt
Durva az az alsó-felső káva. :/
-
hroberto
veterán
válasz
borbastomi #4 üzenetére
Már épp ideje...
Amúgy szerintem is túl nagy az 5.7". -
borbastomi
csendes tag
Remélem ez csak valami XL verzió bevezetését jelenti, és lesz valami kisebb méret is azoknak, akik nem vágynak ekkora méretre...
-
Potrien
senior tag
Nem kellene az az 5,7 hüvelykes képátló !
max 5" -
Pferi
senior tag
Ha Continuum funkció is lesz a 850-ben, akkor lehet hogy meglesz a 930 utódja nálam. Igaz, a kamera gomb hiányzik róla ha jól látom?
-
Luna73
tag
Úgy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megkezdte a Microsoft a Lumia 640 európai frissítését Windows 10-re, hamarosan több készülék is csatlakozhat hozzá. Mindeközben egy RM-1182 kódjelű mobil minősítési viziten járt Kínában.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest