- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az Explorerrel mi a bajod, engem megfelelően kiszolgál, baromi stabil, gyors.
Ezt a lap újratöltést nem annyira értem, ha percekig nem használsz egy lapot akkor általában frissül, pl. egy fórumon új írások vannak, nyilván a legújabb infot akarod kapni, ezért jó ha frissül ha átváltasz rá.
Tényleg csinálhatná ezt a háttérben is de akkor mindig amikor kicsit frissül az oldal a háttérben újratölti az oldalt, ami ha pl. félóra múlva mész vissza az oldalra tök feleslegesen szívja az akkut, mobilinternetet. -
batai15
félisten
Edge? Még rosszabb mint 8.1 féle explorer.
Tabok közt váltás, bezárás siralmas, illetve folyamat újra tölti az oldalakat ha pl másik tabot váltok. Háttérbe nálam sokszor nem töltött be oldalt, ill olyan is van hogy sokszor csak a 4-5 utáni reload után jelenik meg az oldal. Néha egyéb bugok is fellépnek,de azokat még elviselem. Mindezt egy lumia 640en ,amire decemberbe ment fel a w10. Lehet másnak jó,de én ezeket tapasztalom.
Igaz nem engem kérdeztél, de gondoltam leírom. -
HaZse
őstag
Nem tudom, hogy mi bajod van a w10m-el. Telefonálni tökéletesen lehet vele,sőt a telefonálási rész sokkal jobb lett számomra, mint ami 8.1 alatt volt. Nem beszélve, hogy számomra zavaró előbb rezeg, majd csörög helyett be lehet állítani, hogy csöngetés mellett rezegjen is a telefon.
Én kb. 2 hónapja használom elsődleges telefonon (Lumia 930) a w10m-et. És azt kell, hogy mondjam szinte tökéletes. 1-2 reboot a vibernél előfordul, de maximum nem használom a vibert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest