- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Plazmacucci #76 üzenetére
Fura, nálam múltkor 930-on 84 tab volt nyitva. Meg is lepődtem erősen, mert nem nagyon szoktam nyomogatni a tab váltó gombot, én általában egyszerre egy oldalt olvasok. Csak ugye pl Facebook-ból ha egy linkelt cikkre kattintasz, akkor új tabon nyitja meg, na így jött össze a 84. És akkor sem töltötte újra az indexet, pedig a buszon olvastam, majd utána kb egy órával otthon néztem rá újra.
@tixem: a CLA merci meg egy túlárazott golf, mert ugyanaz a padlólemez. Aki fogott már 830-at a kezében az tudja miről beszélek, iszonyat minőségi az a telefon. Egy csomó ember nem is tudja mi az a SOC, a 830 WP 8.1 alatt kifogástalan sebességgel működik. Egyedül a Rich Capture-ös képek feldolgozásánál érződik gyengének, ott is 3-4 kép után kezd el gondolkodni. -
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #76 üzenetére
10 tab mondjuk nálam droidon se volt , de lehet van ilyen.engem sokkal jobban idegesít az hogy a lapok kilépéssel nem záródnak be,illetve ha oldal váltó nezetbe vagyok nem tudom mi alapján sorolja,plusz néha az előző oldal képet mutatja is,az meg épp bezárom. Bárcsak lenne egy chrome, és talán nem "szeretném " ennyire a rendszert
Google motort se szereti a rendszer amúgy. Ebay bug külön vicces .
Módosítok, inkább úgy fogalmazok hogyha legálabb ez rendesen működne a sok idegesítő dolog közül,akkor jobban el tudnám viselni a rendszert. Igy lehet nem naponta,hamem csak heti egyszer vágnám falhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest