- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t3tv3s
tag
-
Gusztáv
addikt
Kevés fénynél a 640XL kamerája jóval gyengébben muzsikál (nincs OIS), videó felvételnél a 3. mikrofon is baromira hiányzik. Már a kijelző tapintása is teljesen más élmény. Nekem a műanyag hátlappal sem volt semmi bajom, szerintem messze a legjobb megoldás a fém keret + műanyag hátlap. A QI töltés is egy baromi jó dolog, nem is nagyon tudok már 100e körüli telefont, ami támogtta. Dupla ledes villanó ide-vagy oda a 830 mérföldekkel jobb képet csinál a 820-nál kevés fénynél.
-
Blindmouse
senior tag
A 640 egy műanyag játék, gyengébb kamerával, fizikai gombok nélkül.
Aki 830-at vesz, az tesz a SOC-ra, meg a gigabájtra, csak egy használható telefonra van szüksége. Teljesen jó az árazása, csak olyan embereknek, akiknek a minőség kell, nem a gigaherc. Szerencsére tudtam venni, amíg még kapható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged