- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Fura, nálam múltkor 930-on 84 tab volt nyitva. Meg is lepődtem erősen, mert nem nagyon szoktam nyomogatni a tab váltó gombot, én általában egyszerre egy oldalt olvasok. Csak ugye pl Facebook-ból ha egy linkelt cikkre kattintasz, akkor új tabon nyitja meg, na így jött össze a 84. És akkor sem töltötte újra az indexet, pedig a buszon olvastam, majd utána kb egy órával otthon néztem rá újra.
@tixem: a CLA merci meg egy túlárazott golf, mert ugyanaz a padlólemez. Aki fogott már 830-at a kezében az tudja miről beszélek, iszonyat minőségi az a telefon. Egy csomó ember nem is tudja mi az a SOC, a 830 WP 8.1 alatt kifogástalan sebességgel működik. Egyedül a Rich Capture-ös képek feldolgozásánál érződik gyengének, ott is 3-4 kép után kezd el gondolkodni. -
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
10 tab mondjuk nálam droidon se volt , de lehet van ilyen.engem sokkal jobban idegesít az hogy a lapok kilépéssel nem záródnak be,illetve ha oldal váltó nezetbe vagyok nem tudom mi alapján sorolja,plusz néha az előző oldal képet mutatja is,az meg épp bezárom. Bárcsak lenne egy chrome, és talán nem "szeretném " ennyire a rendszert
Google motort se szereti a rendszer amúgy. Ebay bug külön vicces .
Módosítok, inkább úgy fogalmazok hogyha legálabb ez rendesen működne a sok idegesítő dolog közül,akkor jobban el tudnám viselni a rendszert. Igy lehet nem naponta,hamem csak heti egyszer vágnám falhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Futás, futópályák
- Depresszió, szorongás, pánik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi