- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Kevés fénynél a 640XL kamerája jóval gyengébben muzsikál (nincs OIS), videó felvételnél a 3. mikrofon is baromira hiányzik. Már a kijelző tapintása is teljesen más élmény. Nekem a műanyag hátlappal sem volt semmi bajom, szerintem messze a legjobb megoldás a fém keret + műanyag hátlap. A QI töltés is egy baromi jó dolog, nem is nagyon tudok már 100e körüli telefont, ami támogtta. Dupla ledes villanó ide-vagy oda a 830 mérföldekkel jobb képet csinál a 820-nál kevés fénynél.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Plazmacucci #76 üzenetére
Fura, nálam múltkor 930-on 84 tab volt nyitva. Meg is lepődtem erősen, mert nem nagyon szoktam nyomogatni a tab váltó gombot, én általában egyszerre egy oldalt olvasok. Csak ugye pl Facebook-ból ha egy linkelt cikkre kattintasz, akkor új tabon nyitja meg, na így jött össze a 84. És akkor sem töltötte újra az indexet, pedig a buszon olvastam, majd utána kb egy órával otthon néztem rá újra.
@tixem: a CLA merci meg egy túlárazott golf, mert ugyanaz a padlólemez. Aki fogott már 830-at a kezében az tudja miről beszélek, iszonyat minőségi az a telefon. Egy csomó ember nem is tudja mi az a SOC, a 830 WP 8.1 alatt kifogástalan sebességgel működik. Egyedül a Rich Capture-ös képek feldolgozásánál érződik gyengének, ott is 3-4 kép után kezd el gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged