- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonyibandi
csendes tag
Q10-esem van és nagyon szeretem. Ismerem a hiányosságait, a hibáit, ugyanakkor olyan !számomra! alapvető igényeket elégít ki, amiket hmmm... legyen elég annyi, hogy a mostani mobilos piac nem nagyon tesz meg. Számomra egy célszerszám a mobil, mint a zsebkésem, a táskámban a csavarhúzóm vagy a kedvenc tollam.
Szerintem a Blackberry akkor lehetne sikeres, ha teljes vállszélességgel kiállna a tenyérbe fogható, qwerty-s, masszív házas, nagy akksis készülékek mellett, közepes hardverezettséggel. Ha más nem én vennék egyet, de inkább úgy csődöljön be a BB - itt a névre (fogalomra?) gondolok és nem a kanadai cégre - hogy nem a 15 ezredik 5.5 colos telefont gyártja. A mai értelemben vett érintőképernyős telefonokkal úgysem tud versenyre kelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest