- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonyibandi
csendes tag
Q10-esem van és nagyon szeretem. Ismerem a hiányosságait, a hibáit, ugyanakkor olyan !számomra! alapvető igényeket elégít ki, amiket hmmm... legyen elég annyi, hogy a mostani mobilos piac nem nagyon tesz meg. Számomra egy célszerszám a mobil, mint a zsebkésem, a táskámban a csavarhúzóm vagy a kedvenc tollam.
Szerintem a Blackberry akkor lehetne sikeres, ha teljes vállszélességgel kiállna a tenyérbe fogható, qwerty-s, masszív házas, nagy akksis készülékek mellett, közepes hardverezettséggel. Ha más nem én vennék egyet, de inkább úgy csődöljön be a BB - itt a névre (fogalomra?) gondolok és nem a kanadai cégre - hogy nem a 15 ezredik 5.5 colos telefont gyártja. A mai értelemben vett érintőképernyős telefonokkal úgysem tud versenyre kelni.
-
qsotre
csendes tag
Az eddigiek alapján pont erre vártam. A FHD felbontás elég, a nagy akksi szuper, az ujjlenyomat olvasó meg szerintem elől kényelmes. A BB megoldásai tetszenek nekem. Már csak az árazásin múlik...
-
Pot$imanu$
tag
Ez a telefon eddig hol volt?
-
Mr.Silkó
veterán
"Mahieu tervei szerint a BlackBerry szolgáltatáskínálatával kombinálva ez lehet a kulcs, hogy a vásárlók a BlackBerry mellett döntsenek októberben, az iPhone és a Samsung kínálatával szemben."
Milyen kis aranyos, hogy még mindig egy lapra helyezi magukat a két góliáttal.
-
Mercel
senior tag
Legyen benne amoled panel ÉS RGB értesítő led meg egy jó nagy akkumulátor és megvárom míg emberi szintre csökken az ára.
De a Z30 után nekem ezek minimum kellenek.
(amit addig használok amíg csak lehet) -
Mercel
senior tag
Bízzunk benne, hogy szép lassan átemelik az OS10 lehető legtöbb fícsőrét..
Vannak erre mutató jelek.
Mondjuk azt én sem értem, hogy miért nem a szinte mindenki által szeretett gesztusvezérlés átörökítésével kezdték..
(akár ki-be kapcsolható formában) -
prolad
addikt
Hozzanak ki egyet 1:1es 5 hüvelykes kijezővel, Passport féle 3 aoros billentyűzettel,nagy akksival, meg valami korrekt hardverrel. Arra vevő lennék.
-
Coq
aktív tag
Én nagyon sajnálom, hogy ide jutottak. 2009 óta Blackberryt használok, az OS5-től kezdve (Bold 9700 volt az első készülékem, milyen szuper is volt az akkor !!). Jelenleg is egy OS10-es készülékem van. Mostanáig kitartottam, de mára már tényleg elképesztő mértékű a support hiánya, így biztos, hogy hamarosan váltani fogok.
Először természetesen a Priv jutott eszembe, a készülék minősége szerintem kiváló (ráadásul még Blackberry tervezésű, nem TCL), - erre most ott is kiderült, hogy nem kapja meg az így isegy éves lemaradást jelentő Nougat-frissítést.
Tény, hogy az OS10-hez képest még a hatos Android is nagy előrelépés az elérhető alkalmazások terén - de a tendencia eléggé szomorú, hogy ennyire magára hagyja a márka a rajongóit. -
Nyugis
senior tag
Üdv
Ez a márka már évek óta haldoklik.
Nem is értem minek erőltetik.
Még a totál kinai csodafon szintjét sem éri el.
Már presztízs-szinten sincs jelen.
Mo.-n egyébként is rettentő pocsék volt a support -ja.
(Tudom mert nekem is volt de már hál istennek csak múlt idő! ).
Tehát mindent össze vetve nem túl sok pozitív emlék maradt fent róla! -
macskea
őstag
A BlackBerry szoftvertámogatására hivatkozva akarnak ezekből a telefonokból sokak és drágán eladni, meanwhile a Priv szoftvertámogatása a kezdetektől akadozott. Már a startnál is egy generáció lemaradásban volt, amit mostanra sikerült feltornászni kettőre. És ezek alapján kellene nekem pl KeyOne-t venni? Ne nevettessenek már. Három évig használtam BB10-et, annak jobb támogatása volt ennél. Köszönöm, Androidos BB nem kell, inkább maradjon meg a cég szép emléknek.
-
atike
nagyúr
Micsoda névválasztás....
-
Rickazoid
addikt
Ha már a teljes előlapra kijelzőt raknak, kaphatna oldalra kicsúszó billentyűzetet. Egy BlackBerry fizikai billentyűzet nélkül nem BlackBerry (lényegtelen ki gyártja, ha ezt a nevet kapja!). Bár az árán ez nem fog meglátszani, az biztos vetekszik majd a csúcskategóriával.
-
Ez nem lesz sikeres. Túl sok a superman.
-
batai15
félisten
Ilyen jól megy a bbnek hogy ennyi telefont tolnak ki? Vagy csak próbálkoznak ?
-
törölt tag
Ezt most miért?
-
SlayerSub
tag
Énis BB10et használok Passportal, imádom a gépet, de épp a napokban jutottam el arra a pontra, amikor egy e-bank frissités miatt használhatatlan letta k&h androidos app, hogy tököm tele... updatelni nem lehet, le kell szedni, igen ám de a rendszer nem törli teljesen hiába uninstallálod... igen tudom meglehet oldani, elolvastam crackberryn, de már nem vonz és nincs is időm két órát "hackelni" telot egy app miatt...
Amint lehet váltok KeyOne-ra...
-
jacis
nagyúr
Azzal hogy Priv nem kapja meg azt a frissítést amit a korabeli telók már megkaptak vagy meg fognak az pontosan jól mutatja mennyire is érdemes BB-nek nevezett kínai vackokat venni. Anno a Passport-om imádtam. A mai napig BB10-es rendszert használnék ha a BB nem lett volna olyan töketlen amilyen.
-
MittuDomain_
őstag
Ahogy prezentálták a Xifon-t, az jutott eszembe, hogy a BB OS10 sajnos túlságosan megelőzte a korát. Hasonló elvű gesztusfunkciók (pontosabban egy csomó tök uaz), csak sokkal erősebb alatta a vas. Még mindig sajnálom, hogy nem érte azt a kritikus tömeget, hogy megmaradjon a piacon; továbbra is a szívem csücske a Z10, és még most sem lassú. Csak nincs mögötte support, ez lett a halála.
-
papeti01
senior tag
Ma kezembe kerult egy keyone... vicces volt azzal a mozdulattal kezdeni, amivel a z10-et hasznaltam. Aztan ra kellett ebrednem, hogy ez mar nem os10.
-
.Szaki.
addikt
Ha ez is annyi frissítést fog majd kapni a jövőben, mint a Priv, akkor kiadni sem érdemes szerintem..Mondom ezt úgy, hogy egyébként ezek az új fajta BB-k is tetszenek és régen is szimpatizáltam velük.
-
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
A Blackberry nem is erőlködik. Csak tolja a szoftvereket.
Ez TCL gyártmány már.
Ami ugye alapvetően nem baj...
Csak újfent vérlázítóan drága lesz. -
Minek erőlködnek.
-
Crafter32
őstag
Szegény BB. A Priv nem kap több frissítést, a DTEK telefonok elvesztek a semmibe és az OS10 - en lassan már semmi nem fut pedig nagyon jó lenne.
Így elcseszni egy céget még akarva is nehéz lenne, lásd most jutott el az IPhone a gesztus vezérlésig ami már vagy 5 éve a Blackberry is tudott.Biztos jó lesz az új telefon, de tuti elcseszik az HW - ár arányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- Windows 10
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest