- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
kolosszus87 #56 üzenetére
Nekem ahogy írtam, 55qn90 van, Ads panelt kapott, de nem a korábbi ips élményből ki indulva, nagyon felhúztam magam, hogy nem Va panelt kapott. Aztán jobban bele mélyedtem, ill kapott frissítést és onnantól kezdve, elképesztő mit produkál! De pl nemrég néztem az LG Qned tesztjét 920:1 kontraszt az valami vicc. Szóval LG durván le butitotta a paneljait. Szóval nem tudom, hogy a QN90 nek mennyi a kontrasztja, de biztos nem 920:1
-
wallace 234
őstag
válasz
kolosszus87 #46 üzenetére
Igen az ips nek valóban szebbek a színei. QN90 nek fényes nappal is nagyon jó a képe. Nem látom azt gyenge ips képet. Pedig láttam pár ips panelt, főleg a régebbiek jók voltak. De ez a 720:1 as kontraszt ez valami nagyon gyászos! LG új Qned tvjüknél is 920:1 a kontraszt ha jól láttam. Ennyire azért nem volt gyenge az ips de amit most művelnek, Eléggé gáz! QN90 nél ugye a Boe által gyártott panel van, ami tényleg meglepően jól sikerült! Panasonic is vehetett volna tőlük, és akkor nem lenne ennyire csúfos. VA panelnál mindig is a nagyobb kontraszt és ezáltal a jobb fekete az előnye.
-
Gicz
addikt
válasz
Oh ez ennél sokkal egyszerűbb. Akik a környezetemben IPS paneles tv-t vettek mind azért tették, mert annak a designja tetszett nekik. Mikor megkérdeztem miért vettetek IPS panelt, azt kérdezték, hogy " az meg mi ? ".
Aki leszarja az 1000:1 kontrasztot, az hidd el leszarja a picit más színárnyalatokat meg a mondjuk 10 fokkal rosszabb betekintési szöget is.
Összeköltöztem barátnőmmel, neki IPS LG volt, nekem meg OLED, de őt pl nem is zavarta az IPS szürkesége, azt mondta h neki aztán tökmindegy, megy appból a netflix a tv-n és kész. Ezzel pedig a legtöbb ember így van, mindenkinek más a fontos.
Viszont Ő, pl tök sötétben nem szeret filmet nézni, nem szeret úgy tv-zni, szóval emiatt én pl elgondolkodtam, hogy az 55" oledet ha lecserélem, akkor nem 65" oledre fogom, hanem 75" Samu LCD-re, a qled sorozat egyes típusai tudnak natív 7000:1 kontrasztot. Ez, ha úgyis lámpa mellett nézzük már megérheti a +10" méretet ugyan azon az áron, de majd kiderül mennyire tudom elengedni az oledet. Mert a egyedül nézek filmet sötétben, akkor a oled az besza-behu.
-
törölt tag
válasz
A fényerőt én is írtam korábban, és okkal szerepelt a QN85, ha már IPS. Lehetett volna egy NanoCell is valószínűleg, de azokat nem ismerem. Az 1100:1 viszont nappal is gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest