Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
wallace 234 #62 üzenetére
oledem van, ahhoz hasonlítom, és hát na, nem ugyan az. Es akkor már inkább kikapcsolnám, egészen addig mig annyi tónája nincs ahány pixel van a képen. Ja, de hogy azt meg már tudja az oled
-
Gicz
addikt
válasz
wallace 234 #59 üzenetére
hát kinek mi, a local dimming nekem semmit nem jelent. azonnal off, mint minden éljavít, meg zajcsökkentő stb. Én személy szerint inkább nézem a szürke feketét, mint a local dimming bloomingot
-
Gicz
addikt
válasz
wallace 234 #57 üzenetére
Rtings teszt szerint 3500:1. Míg a q60 szériának 7000:1.
-
Gicz
addikt
válasz
kolosszus87 #46 üzenetére
Oh ez ennél sokkal egyszerűbb. Akik a környezetemben IPS paneles tv-t vettek mind azért tették, mert annak a designja tetszett nekik. Mikor megkérdeztem miért vettetek IPS panelt, azt kérdezték, hogy " az meg mi ? ".
Aki leszarja az 1000:1 kontrasztot, az hidd el leszarja a picit más színárnyalatokat meg a mondjuk 10 fokkal rosszabb betekintési szöget is.
Összeköltöztem barátnőmmel, neki IPS LG volt, nekem meg OLED, de őt pl nem is zavarta az IPS szürkesége, azt mondta h neki aztán tökmindegy, megy appból a netflix a tv-n és kész. Ezzel pedig a legtöbb ember így van, mindenkinek más a fontos.
Viszont Ő, pl tök sötétben nem szeret filmet nézni, nem szeret úgy tv-zni, szóval emiatt én pl elgondolkodtam, hogy az 55" oledet ha lecserélem, akkor nem 65" oledre fogom, hanem 75" Samu LCD-re, a qled sorozat egyes típusai tudnak natív 7000:1 kontrasztot. Ez, ha úgyis lámpa mellett nézzük már megérheti a +10" méretet ugyan azon az áron, de majd kiderül mennyire tudom elengedni az oledet. Mert a egyedül nézek filmet sötétben, akkor a oled az besza-behu.
-
Gicz
addikt
~ 700:1
nincs is többet mit mondani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest